Megvenném ezt a könyvet - 1

Azon személyek aláírását szeretném kérni, akik megjelenés esetén megvennék ezt a könyvet: Ta-mia Sansa: A menekülés éve

Az aláírás célja, hogy a kiadók felé bizonyítsuk a könyv iránti érdeklődést. A képen látható példány ajándéknak készült,  üzletekben nem vásárolható, neten nem rendelhető.

A fülszövege:

2108.
Az emberiség történelmében először sikerült kapcsolatba lépni egy fejlett idegen civilizációval, a felettébb békés pavonisokkal. Ám a társadalom nagy része, különösen az Egyesült Országok Szövetségének élén álló elnök számára a profit, a még több vagyon szerzése vált a legfontosabbá; az élet elértéktelenedett.

James Manul Ítélő felesége, Sandra immáron ötödik éve bujkál sötét múltja elől, mikor a maffia nehézfiúi rátalálnak.
Mindeközben a kormány titkos kísérleteket folytat, melyek végső célja az emberek tudattalan fogyasztókká nevelése.

A Gender Krónikák első kötete betekintést nyújt a jövő azon szakaszába, amely később csak úgy híresült el:
A menekülés éve.

FIGYELEM! Az aláírás csak akkor érvényes, ha email címeden megerősíted!