Szolidaritás!

Szolidárisak vagyunk! A szabad sajtó hívei!

A társadalom felelős tagjaiként kiállunk a jogállamért, a tisztességes tájékoztatásért, a szabad sajtóért!

Mi, újságírók, riporterek, szerkesztők, műsorvezetők, médiamunkások és a hiteles tájékoztatás hívei.

Szolidárisak vagyunk a társadalom kiszolgáltatott tagjaival, a túlóratörvény áldozataival, az értük kiálló szakszervezetekkel, a köz- és felsőoktatás átalakításának elszenvedőivel, a kilátástalan helyzetbe hozott tudományos kutatókkal, a magukra hagyott támogatásra és segélyre szorulókkal, a jogaikban  korlátozottakkal, az esélyegyenlőségből kirekesztettekkel, az üldözött civilszervezetekkel, a kultúra és a művészeti élet támogatásaitól jogtalanul megfosztottakkal.

Az aláírással engedélyezem Vicsek Ferenc, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.