MÁV-HÉV A LAKOSSÁGÉRT

bkk@bkk.hu

Tisztelt Hölgyem/Uram! Köszönjük a munkájukat! A szentendrei közlekedéssel kapcsolatban szeretnénk javaslatot tenni, mivel az 5-ös hév az egyetlen időben előre kiszámìtható jármű manapság a fővárosba való bejutáshoz. Szeretnénk kérni, hogy járatait gyakrabban indítsák, illetve a kerékpár szállítását nagyobb számban tegyék lehetővé járataikon, ezzel nagyban megkönnyítenék a mindennapjainkat. Ķöszönettel; szentendrei lakosok

Az aláírással engedélyezem PAPACHRISTOS. ANDREAS, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót. Ezt a petíciót reklámozni fogjuk olyan emberek körében, akik más petíciókat is megnéznek honlapunkon, de ezt még nem látták.