MAROSVÁSÁRHELY-PETÍCIÓ- BENEDEK ISTVÁN PROFESSZOR ÚR BECSÜLETÉNEK

BENEDEK ISTVÁN PROFESSZOR ÚR FELEMELTE SZAVÁT AZ ELLEN, HOGY ÉLETMENTŐ GYÓGYSZEREKET NEM BIZTOSÍT A BIZTOSI HÁZ. EZÉRT AZ EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTER MENESZTETTE A CSONTVELŐ ÁTÜLTETŐ KLINIKA ÉLÉRŐL.  A PROFESSZOR ÚR MAGAS BEOSZTÁSOKBAN VOLT A MAGYAR ÉRDEKVÉDELMI SZERVEZETEKBEN EZÉRT A TÁMADÁS POLITIKAI JELLEGÜ

A PROFESSZOR ÚR ÉLETÉNEK JELENTŐS RÉSZÉT ARRA ÁLDOZTA, HOGY MAROSVÁSÁRHELYEN MEGVALÓSÍTSA A CSONTVELŐ-ÁTÜLTETÉST.