Marihuana legalizáció 2018. Nemzeti kendershop 2018

Sziasztok. Mint tudjátok hazánkban a marihuána tiltott. Azért gyűjtünk petíciót, hogy a kormány elé terjesszük a marihuana legalizálását. A legalizáció után kizárólag marihuána vásárlás  a Nemzeti kenderboltokban vagy is canashopokban történhet valamint fogyasztása is. Köztudott, hogy a marihuana nem káros az egészségre azonban függőséget okoz mégsincsenek súlyos elvonási tünetei. Ezzel a folyamattal teret adhatunk a biztonságos marihuana megvásárlásának kiszorítva a piacról az illegális drogelosztókat és terjesztőket. A marihuana nem csak fiataloknak ajánlott diszkó drog ez tévhit. Minden életkorban alkalmazható orvosi variánsai pedig számos betegség gyógyítója lehet amit már gyógyszerrel nehezen lehet kezelni. Ne hagyd , hogy életedet a szintetikus herbál tegye tönkre ami akár halált is okozhat. Válassz olyan természetes növényt amely akár gyógyulásodat szolgálhatja.

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).