A digitális oktatás 2021-ben is tartson még

FRISS PETÍCIÓ

Írodott: 2020 december 24.

Az iskoláknak nem kéne újra kinyitniuk január 4- és 11-én. Az iskola az egyik olyan hely, ahol a leggyorsabban terjed a vírus, mert napi 8 órában ül 28, sok helyen akár 35 diák egy helyiségben, akik ráadásul naponta többször járnak más osztálytermekben is.Az általános iskolák felső tagozatától felfelé kéne bezárni az összes iskolát.

Ha kinyitnak az iskolák, újra egyre több fertőzött lesz, amivel arányosan az áldozatok száma is megnövekszik majd.

Az oltóanyagból első körben csak az egészségügyi dolgozók kapnak, amitől a diákok és a diákokkal érintkezők nem lesznek védettebbek. Meg kéne várni, amíg többen, szélesebb körökben kapjuk meg az oltóanyagot.

Addig is a digitális oktatás lenne a jó megoldás, hogy ne emlekedjen meg újra a fertőzöttek száma.

Az aláírással engedélyezem Anonymus, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.