Maradjon a digitális oktatás év végéig a felső tagozatosoknak, középiskolásoknak

Tisztelt Petíciót Olvasók!

A járványügyi helyzet nem teszi lehetővé, hogy gyermekeink iskolába járjanak. Sajnos a statisztikai adatok (elhunytak- illetve lélegeztetőgépen lévők száma) miatt. A kórházaink, egészségügyi dolgozóink leterheltek, és sajnos egyre több az árván maradt gyermek Magyarországon.

A gyerekek az iskolában nem tartják a távolságot, már csak természetükből adódóan sem, hiszen "mozogni kell". Az ebédlőkben ugyanaz a helyzet, mint egy zárt étteremben.

A maszkot étkezéshez az ebédlőben szükséges levenni. Így a járványügyi intézkedéseket nem lehet tartani. Sajnos sok gyermek a maszkról is megfeledkezik, többször megérinti, igazgatja, esetleg elfelejti feltenni, ami érthető életkori sajátosság.

Az osztálytermekben lehetetlen 20-25-30 fő tanulót úgy ültetni, hogy egymáshoz ne legyenek közel. Itt a távolságtartás megoldhatatlan. Az osztálytermek zsúfoltsága aggasztó.

Az alsó tagozatosoknál is ugyanez az álláspontom, de megértem a szülőket, hisz dolgozni szükséges. 

Kérjük a kormányt, hogy biztosítsa a felső tagozatosok és középiskolások számára, hogy május 10-étől folytatódjon a digitális oktatás egészen az év végéig! Ezt az évet online oktatásban szükséges lezárni, hogy NE LEGYEN TÖBB ÁRVA, VAGY FÉLÁRVA GYERMEK A KORONAVÍRUS MIATT!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Balogh Miklósné, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...