magyarmunkahelyekért

Kérjük az Európai Unio és a Magyar Parlament vezetőit, képviselőit, hogy munkahelyteremtésre adjanak, fordítsanak pénzt a mindenkori Magyar Kormányok(nak). Belső piacaink szolgálják az Európai és Magyar Érdekeket, amivel a világban elfoglalt helyünket méltón megtarthatjuk. Lásd Kínát, USA-t ők az Föld egyensúlyát megborítva veszélyeztetik a helyben élő emberíséget.

Európai védővámot kell kivetni s közben a belső piacaink felépítésére fektetni minden erőinket. Nemzetekből álló Európai Unio hasonlóságra törekedjen az Amerikai Egyesült 50 Államot tömörítő Uniójával.

Európa és Magyarország többet érdemel, tehát az EU Nemzeteinek összefogása, támogatása időszerű feladat. Együtt erősődhetünk, együtt mehetünk tönkre. Tehát az EU Parlamentnek elemi érdeke legyen, hogy ne csak a saját érdekeit képviselő vállalkozásokat segítse (multikat - autógyárakat stb.), támogassa(!), a helyi érdekeket elnyomva, hanem kitőrjön ebből, és megteremtse azt a célt, ami valóban egy, azaz EGY közösséggé formálja, erősíti az Európai Uniot!

Magyarországért Békemenet    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével