Magánszállásadók lemondásra került foglalásainak utólagos igazolhatósága (NTAK)

Kérem, Ön is támogassa a magánszállásadók azon kezdeményezését, hogy a magánszállásadók utólag is igazolhassák (e-mail, bank bizonylat, szép kártyás bizonylat segítségével) november 11. - december 11. közötti zárás miatt lemondott foglalásaikat!

Ezen szolgáltatók, kis vendégház tulajdonosok nem rendelkeznek a szállodák, hotelek által használt drága, automatikusan szinkronizáló szoftverrel, így sokkal nehezebben tudnák vagy egyáltalán nem áll módjukban előre felvinni foglalásaikat az NTAK rendszerébe előre, ami által elesnek a Kormány által ígért 80%-os támogatástól ellenben a nagy szállodákkal, hotelekkel!

Ez nem jelent nagy tételt a költségvetésnek, azonban sok családi vállalkozást megmentését teszi lehetővé!

Köszönjük!

Pelle Adrián magánszállásadó    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Pelle Adrián magánszállásadó, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.