Legyen szabálysértés a családi parkolók jogtalan használata

Üzletek, bevásárlóközpontok parkolóiban találkozhatunk családi parkolókkal. Ezek lényege, hogy szélesebbek a szabványos parkolóhelyeknél, hogy kényelmesen/könnyebben lehessen a gyerekeket kivenni/betenni az autóba. Csak sajnos igen gyakran nem azok használják ezeket a parkolóhelyeket, akiknek kitalálták. Sokaknak -gyerek(ek) nélkül is- kényelmesebb a bejárathoz közel parkolni. Általában igen kevés a családi parkolók száma, a nem rendeltetésszerű használat miatt pedig sok család elesik ettől a lehetőségtől. 

Célunk, hogy- a mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyekhez hasonlóan - legyen szabálysértés a családi parkolóhelyek jogtalan használata. Jogos használatnak minősülne az akkora gyerekkel utazók parkolása, ahol a gyermek bébihordozóban, gyerekülésben vagy ülésmagasítóban utazik.  

Köszönjük, ha aláírásával támogat minket!

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Gordos Szilvia, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook