Legyen méltó a pusztavacsi Ország Közepe emlékmű!

A Liberálisok pusztavacsi szervezete egyik legfontosabb célkitűzésének tartja, hogy Pusztavacs település idegenforgalma jelentős fejlődésnek induljon. Pusztavacs2.jpgEzáltal ugyanis növelni lehetne a település bevételszerző képességét, a megnövekedett idegenforgalom pedig munkahely-teremtő hatással is bírna a település jövőjére nézve.

Pusztavacs nevezetessége a településen található Ország Közepe emlékhely, amely vonzó turisztikai látványosság lehetne, ha a településvezetés kellő figyelmet fordítana az emlékműre. A jelenlegi vezetés gondatlanságából fakadóan azonban az emlékhely és közvetlen környezete az évek során fokozatosan lepusztult, mára pedig teljesen elfogadhatatlan állapotba került.

Hoksza Imre, a Liberálisok pusztavacsi polgármester-jelöltje aláírásgyűjtést kezdeményez az emlékhely felújítása és Pusztavacs turisztikai fejlesztése érdekében.


Hoksza Imre pusztavacsi polgármester-jelölt (Liberálisok)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Hoksza Imre pusztavacsi polgármester-jelölt (Liberálisok), hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook