Lássák el a szúrt/vágott sebbel, illetve a csonttöréssel érkező betegeket a fehérgyarmati sebészeten!

A Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdőben már sajnos évek óta nem látnak el szúrt/vágott sebet, illetve csonttörést, amellett hogy rendelkezésre áll sebészeti illetve radiológiai ügyelet a kórházban. A Fehérgyarmati Kórházhoz tartozik a Vásárosnaményi Kórház is, így közel 80.000 ember maradt traumatológiai ellátás nélkül. Kérjük a SZSZBMK vezetését, hogy állítsák vissza a fent említett sérülések ellátását a Fehérgyarmati Kórházban!

Amennyiben egyetért Velünk, írja alá a petíciót!

FONTOS! Az aláírás után a megadott e-mail címre egy megerősítő e-mail fog érkezni, melyet meg kell nyitni, és az abban leírtaknak megfelelően kell cselekedni! Ha nem talál ilyen levelet a postaládájában, nézze meg a spam fiókot, vagy ellenőrizze, hogy a válaszlevelet nem szűrte-e ki tűzfal.  A freemail.hu-ra végződő emailek esetében a visszaigazoló email a levélszemét mappába kerül, ott kell keresni!

Az aláírással engedélyezem Gyarmati Hírek, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.