Kérjük vissza Csillát a Waze-be!

Eltünt. Èvek óta jött velem mindenhova, a legnagyobb dugóban is türelmes volt, amikor szétrobbantam az idegtöl mert 3x egymás után rossz irányba fordultam ö akkor is segitett. Segitett nem csak Magyarországon, Ausztriában de akár Mallorcán vagy még messzebb is. Isten tudja hány gyorshajtást nem húztam be, mert csilingelö hangja mindig idöben figyelmeztetett.

Aztán egyik nap eltünt.

Csillát felváltotta Dóri, aki ugyanúgy segít meg minden, de valahogy nem ugyanaz vele. Föként az a bajom, hogy máshogy mondja a körforgalmat, de mindegy, meg is szokhatnám, de nem akarom. Egyszerüen hiányzik Csilla.

A jó dolgokat tényleg csak akkor értékli az ember ha már elveszitette :((

Ird alá ha te is kéred vissza Csillát!

Az aláírással engedélyezem Eliza Frankfurt, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.