Kérjük vissza a FOX tv adót!

Május 1-jével megszűntették a FOX tv adót arra hivatkozva, hogy nem hozott az évek során elég bevételt és nézettséget. Én állandó nézője, sőt már-már megszállotja voltam az adónak, és hiszem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Olyan szuper sorozatok mentek rajta, mint például a Glades: Tengerparti nyomozó, az Így jártam anyátokkal, a Simpson család, vagy a személyes kedvencem, a Grace klinika.

Ha te, drága olvasó nem is nézted ezeket, gondolj bele milyen érzés lenne számodra, ha egyszer arra kelnél, eltűnt kedvenc csatornád, és többé nem is láthatnád hőn szeretett sorozataidat.

Úgy érzem az adó ami a FOX helyére került még annyi bevételt és nézőt sem fog vonzani mint elődje. Kérdem én: Megérte? Megérte eltávolítani eme szuper, és közkedvelt adót szemeink elől?

Ha te is hiányolod a kedvenc sorozataidat, kérlek támogasd petíciómat szavazatoddal, és helyezzük vissza együtt a FOX-ot televíziónk képernyőire.