Kerékpárút befejezése a Videoton gyárterülethez Székesfehérváron

Székesfehérvár városának tradicionális iparterülete a Videoton.
Több, mint 7000-en dolgoznak a területén.
A Videoton gyár területén dolgozók közül rengetegen szeretnének napi szinten kerékpárral eljutni a munkahelyükre.
Azonban a kerékpárút a Szent Flórián kereszteződésnél megszűnik, az úttesten kell haladni tovább, ami nem túl biztonságos azon a szakaszon. Az autók a megengedett 50 helyett gyakran 70km/h-val mennek.
A kerékpár jármű és ebből adódóan nincs helye a járdán, hiszen ott 12 év feletti kerékpáros nem tekerhet.
Ezen járdák amúgy is keskenyek még a gyalogosok számára is.
Kérlek ird alá ezt a peticiót Te is, ha szeretnél kerékpárúton közlekedni munkahelyedre, amely a Videoton területén található és nem szeretnéd hogy továbbra is a minősithetetlen útvonalakon bukdácsolva juss be a munkahelyedre.
(Az 5-ös porta felöli részen konkrétan egy kis földdombon keresztül lehet “felkrosszozni”, ami télen, a csúszós úton nem veszélytelen)
A Videoton.hu oldalán találtam ezt a kis adatot 2018 as évre vonatkozik Termelő cégeink létszáma félévkor 7250 fő, a szolgáltató cégekkel együtt 10700 fő volt. 

Szóval mindenkit szeretnék arra kérni, irja alá ezt a peticiot, hogy a több mint, 7000 itt dolgozóból minél többen élvezhessék az egészséges munkábajárás örömeit.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Halász Viktor, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook