Kártérítés követelése a Trianoni békediktátum miatt.

A Magyar Nemzet tagjaitól

Európa Tanács részére.

Strasbourg.

Európai Tanács részére.

Brüsszel.

Az első világháborút lezáró Párizs környéki békeszerződések részeként, a győztes Antant Szövetség hatalmai Hazánkra egy túlzott, megalapozatlan területi igényeket tartalmazó "békediktátumot" kényszerítettek.

Ez alapján Romániához csatolták a Magyar Királyság területének 31,78 %-át, Csehszlovákiához 18,9 %-át, az újonan alakult Szerb-Horvát-Szlovén királysághoz 12, 87 % terület került, míg Ausztriához 1,22 % területet csatoltak. A Magyar Királyság összességében elvesztette területének több mint kétharmadát, lakóssággal, természeti kincsekkel, ipari, vasúti létesítményekkel, stb.

Ez a ránk kényszerített békediktátum, túlzottan, igaztalanul, valóban, szinte ferlmérhetetlen károkat okozott Hazánk, Nemzetünk számára.

Ezért most, mi, a Magyar Nemzet tagjai visszamenőleges hatállyal, minden egyes magyar nemzetiségű magyar állampolgár számára, akár a csonkaországban, akár az elszakított területeken él, fejenként 100 000 000 Ft. azaz száz millió forint kártérítésre tartunk igényt az Európai Únióval szemben, amelynek tagjai között ott vannak a békediktátumot kikényszerítő államok is.

Egyúttal követeljük az elcsatolt területeken élő magyar nemzetrészek autonomiájának azonnali megvalósítását.

Kérjük segítőkész együttműködésüket jogos követeléseink érvényrejuttatására.

Budapest. 2014. 05. 18.

 

Vass István Mátyás

1108. Budapest.

Oltó u. 16. II/9

 

valamint a beadvány aláírói

Nemzetünk nevében

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Vass István Mátyás, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót. Ezt a petíciót reklámozni fogjuk olyan emberek körében, akik más petíciókat is megnéznek honlapunkon, de ezt még nem látták.

Facebook