Júdás Asszonya

Szeretném felhívni a figyelmet egy olyan telenovellára, ami tele van izgalmakkal és teljesen eltér a Többitől. Azért mondom, hogy teljesen eltér a többitől, mert a cselekmény középpontjában Júdás asszonya és a gyilkosságai álnak, nem pedig az, hogy ki mikor és hogyan választja szét a főhősöket Ez garantáltan az elsőtől az utolsó részekig a tévéképernyők elé köti a nézőket. Aki látta a telenovellát anno a Zone romantica csatornán és szerette az írja alá ezt a petícíót, hogy annyi év után végre újra láthassuk Magyarországon ezt a fantasztikus 2002-ben készült Venezuelai Telenovellát. A filmet a Zone romantica 2005-ben vetítette először, majd 2007- ben és kilencben ugyanezen a csatornán megismételték. Azóta sajnos egy csatornán sem volt látható. Azért is írtam ezt a petíciót, mert sokan vannak, akik újra szeretnék látni a tévé képernyőkön.

A Telenovella Története:

Gloria Leal diplomamunkájaként filmre szeretné vinni Altagracia del Toro életét, akit a legenda úgy emleget, hogy Júdás asszonya. Altagracia a gúnynevet 20 évvel ezelőtt kapta, miután a helyi papot, Sebastián atyát holtan találták és a gyilkosságért Altagraciát elítélték. A borvidék örökösnője büntetésének letöltése után kiszabadul és hazatér. A város lakói félnek a nőtől és az őt körülvevő titkoktól. A félelem tovább mélyül, amikor újabb gyilkosságok történnek, s minden egyes bűntény során egy menyasszonyi ruhába öltözött nőalak tűnik fel, úgy, mint régen. Ki a gyilkos? Ki Júdás asszonya?