Izbég városközponti parkolás korlátozásának feloldása és a helyi közlekedésbiztonság teljes körű felülvizsgálata

Kérem Szentendrén, a Szentlászlói út Izbégi Óvoda és Izbég ABC közötti útszakaszán történő parkolás korlátozásának azonnali feloldását! Csak az Izbég ABC közelében lévő forgalomterelő sziget és támfal közötti szakaszon történő egyirányú parkolást korlátozzák, mert csak az akadályozza a közúti forgalmat!

Kérem továbbá a Szentlászlói út Izbég ABC és Szent András templom közötti szakaszának teljes és átlátható módon történő közlekedésbiztonsági felülvizsgálatát az Önkormányzat, a Magyar Közút, a Volánbusz és a lakosság széles körű bevonása mellett! Kérem a témában azonnali lakossági fórum összehívását!

Izbégi Baráti Kör

20190404_170415b.jpg

Izbégi Baráti Kör (Pilis Dániel)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Izbégi Baráti Kör (Pilis Dániel), hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.