Igazságot a Való Világ 6-ba!

Alekosz ellökte a székkel Lacit, nem lett kizárva. Attila letépett egy melltartót, nem lett kizárva. Aurélió a földre teperte Simont, kicsavarta a karját egy pók miatt, nem lett kizárva. Viki kiverte Simon kezéből a tálat, ráuszította a többieket, megakadályozta, hogy a többiek szétválasszák a veszekedőket, sőt, uszította őket, majd lerántotta a Simon nadrágját, nem lett kizárva. Simon, akit Viki egész este provokált, kigúnyolt, barátnőjét lek.vázta, majd mikor Viki tettlegessé fajult, visszaadta, nem a nadrágját rántotta le, hanem a pólóját, kizárásra került. Hol itt az igazság? A szavazás nem lehetett hiteles, és nem tükrözi a nézők valódi véleményét, mivel kevés idő volt rá, nem mindenki tudja élőben nézni a műsort, és az RTL által elismert hamis aplikáció is megjelent. Ha valóban fontos a csatornának a nézők véleménye, kérjük a szavazás megismétlését, és a többség által valódi bűnösnek gondolt VV Viki kizárására vonatkozó szavazás kiírását.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Simonért, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook