Győri házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés

A 21. században joggal várható el egy modern európai nagyvárosban, hogy a szelektív hulladékgyűjtés megfelelően megoldott legyen.

Jelenleg Győr városában ez nem megoldott. A szelektív hulladékgyűjtő szigetek a város szégyenfoltjai. Sokan nem törődnek azzal, hogy mit hova dobnak. A konténerek sokszor zsúfoltak és tele vannak kommunális hulladékkal, környezetük illegális szemétlerakóvá válik. Sok ember számára gondot okoz a szelektív szemét kontérerekig történő elszállítása.

A megoldást a házhozmenő szelektív hulladékgyűjtés jelentené, ami a házakhoz és társasházakhoz szelektív hulladékgyűjtő edények kihelyezését és ezek rendszeres ürítését tenné szükségessé. Magyarország sok városában megoldott ez a kényelmes és hatékony szolgáltatás, például Pápán.

Amennyiben Ön egyetért azzal, hogy bevezetésre kerüljön Győrben a házhozmenő szelektív hulladékgyűjtést kérem támogassa a petíciót!

Tisztelt Támogató!

Kérem ne felejtse el az email címére érkezett levélben megerősíteni az aláírását és amennyiben lehetősége van rá Facebook oldalán, csoportjaiban megosztani a Petíciót! Ez egy közös ügy, és Ön nélkül ez nem fog sikerülni!

Köszönettel: Hunorfi Péter

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).