Győri házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés

A 21. században joggal várható el egy modern európai nagyvárosban, hogy a szelektív hulladékgyűjtés megfelelően megoldott legyen. 

Jelenleg Győr városában ez nem megoldott. A szelektív hulladékgyűjtő szigetek a város szégyenfoltjai. Sokan nem törődnek azzal, hogy mit hova dobnak. A konténerek sokszor zsúfoltak és tele vannak kommunális hulladékkal, környezetük illegális szemétlerakóvá válik. Sok ember számára gondot okoz a szelektív szemét kontérerekig történő elszállítása.

A megoldást a házhozmenő szelektív hulladékgyűjtés jelentené, ami a házakhoz és társasházakhoz szelektív hulladékgyűjtő edények kihelyezését és ezek rendszeres ürítését tenné szükségessé. Magyarország sok városában megoldott ez a kényelmes és hatékony szolgáltatás, például Pápán.

Amennyiben Ön egyetért azzal, hogy bevezetésre kerüljön Győrben a házhozmenő szelektív hulladékgyűjtést kérem támogassa a petíciót!

Tisztelt Támogató!

Kérem ne felejtse el az email címére érkezett levélben megerősíteni az aláírását és amennyiben lehetősége van rá Facebook oldalán, csoportjaiban megosztani a Petíciót! Ez egy közös ügy, és Ön nélkül ez nem fog sikerülni! 

Köszönettel: Hunorfi Péter 

IMG_1019.JPG

IMG_1018.JPG

 

 

Petíció aláírása

Töltse ki az alábbi űrlapot a Hunorfi Péter által létrehozott petíció aláírásához. A petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook