Gödi fák

Kedves Gödiek!
Azért írom ezeket a sorokat, mondatokat, mert szégyenlem magam embertársaim helyett, szégyenlem, hogy semmi tiszteletünk nincs egymas iránt, a természet iránt. Lassan elfogynak a zöld területek, a világ másik felén őserdőket pusztítanak a rohamósan növekvő kereslet kiszolgálására. Azt akarom, hogy gyerekeink, kislányaink büszkék legyenek ránk, hogy megtanulják óvni a környezetüket, az élővilágunkat, hogy tiszteljék az állatokat, hogy megtanulják, mekkora kincs a föld, hogy lássák, hogy lehet hatalmas igények nélkül is jól élni. Szeretném ha értékelnék az internet mellett a hatalmas erdei sétákat, a gyüjtögető mókust, a madárdalt, az őszi avar susogását a cipőik alatt...
Bizonyára sokatoknak szörnyű látvány a gödi Samsung melletti erdő helyén tátogó üresség. Nem vagyok a fejlődés ellen, de a mai utolsó órában lévő föld ilyen szintű kizsigerelése számomra hányingerkeltő. Akarjunk élhető jövőt magunknak, gyermekeinknek, unokáinknak!
Vajon hol a határ? Meddig mehetünk el az ipari fejlődésben? Mikor vesszük már észre, hogy elveszünk erdők, fák, zöld nélkül, hogy egy-egy ilyen terület kivágása egy újabb érvágás földünk utolsó órájában.
Arra kérlek benneteket, hogy támogassátok kezdeményezésemet a gödi önkormányzat felé, mi szerint tegyék lehetővé Gödön vagy vonzáskörzetében legalább akkora erdő telepítését, mint amekkoràt kivágtak. Ha ez valami érthető, megmagyarázható ok miatt nem teljesíthető, akkor annyi fa elültetését, ahányan aláírjuk a petíciót erre vonatkozólag.
Kérlek benneteket gondoljatok a jövőnkre, a zöld Gödre, tegyünk együtt a holnapért!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szecsey Márton, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót. Ezt a petíciót reklámozni fogjuk olyan emberek körében, akik más petíciókat is megnéznek honlapunkon, de ezt még nem látták.

Facebook