A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post


Vendég

#231 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-13 00:22

#226: GÓJ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jól van, műgój! Ha nem írtad alá, akkor ezek szerint bűnös vagy, egy szemét zsidógyilkos! Akkor pedig fizess és bűnhődj! A petíció igen világosan fogalmazott - ugye el tudtad olvasni és meg is értetted a szöveget? Ez egy igen világosan, egyértelműen megfogalmazott szöveg. Ha megértetted, akkor miért beszélsz mellé, pláne úgy, hogy elkezded a magyarokat pocskondiázni? Ez nagyon "zsidós"!

..... itt most eléggé megkaptad volna a magadét, de beláttam, hogy bár te egy sértegető tahó voltál, én nem mondok rólad olyanokat, amelyekre semmilyen bizonyítékom sincs, mert lehet, hogy alapjában véve egy becsületesen dolgozó ember vagy - csak a látásmódod primitív. Most láttam, hogy azt írod, tanár voltál - remélem, nem történelem vagy magyar szakos tanár, mert ahogy itt viselkedsz, az azt jelenti, hogy totál agymosott fajta lehetsz és megfertőztél sok ártatlan gyermeket!

Tanuld meg: Ha nem ismersz valakit, igen primitív szint az, hogy látatlanban, ismeretlenül is véleményt alkotsz róla. Ez is nagyon "zsidós"!

És bármilyen meglepő, de nekem is vannak olyan ismerőseim e két fajból, akiket embereknek tartok. Csakhogy ebben a petícióban nem erről volt/van szó - tudni kéne olvasni és érteni a szöveget! A zsidók megítélésében pedig a barátaidat interjúvold meg, hogy egyetértenek-e abban, hogy a magyarság el nem követett bűnök miatt évtizedek óta fizet egy pénzéhes zsidó bandának! Ha nem értenek egyet, akkor irasd alá velük is a petíciót (olvasd már el mégegyszer és fogd már fel, mi is áll benne!). De ha egyetértenek, akkor kibújt a szög a zsákból! Lehullt a lepel! De megkérdezheted azt is, hoyg mi a véleménye a kohn- és a rosenfeld-féle magyargyilkoló (sőt -csak hogy lásd, van ismeretem a témában- zsidókat is kivégző) zsidóbandákról? Tiltakoznak-e ők is ezek ellen?

Javaslom, költözz el Észak-Magyarországra egy kis cigányhaverkodásra! Vagy próbálj meg a médiában, a bank szakmában munkát szerezni úgy, hogy hangoztatod a magyarságodat (persze, nagy kérdés, hogy te mit tekintesz magyarságnak). aztán próbálj meg feljutni a ranglétrán, ha van tehetséged! El fogsz csogálkozni, hogy mégsem olyan magyarbarát a zsidó, mint ahogyan azt te képzeled!

Ébredj fel, ez itt Magyarország, amit épp most tűntetnek el a "haverjaid"!

Válaszok

GÓJ

#232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-13 01:35:55

#231: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Te egyszerűen barom vagy. Aki nem ért veled egyet, az zsidó? Én ilyen emberekkel nem tárgyalok, sőt, nem is veszlek emberszámba, mert nem vagy az. Nem mondom, hogy nagyobb zsidó vagy, mint ők, mert nem akarom a zsidókat indokolatlanul megbántani.

Magyar vagyok és gój, eszem van, ezért beszüntetek veled minden társalágást. Te nem vagy társalgásra alkalmas, sőt, ember se nagyon lehetsz.

A viszontnemlátásra.