A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére
Quoted post
Vendég |
#231 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-13 00:22#226: GÓJ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jól van, műgój! Ha nem írtad alá, akkor ezek szerint bűnös vagy, egy szemét zsidógyilkos! Akkor pedig fizess és bűnhődj! A petíció igen világosan fogalmazott - ugye el tudtad olvasni és meg is értetted a szöveget? Ez egy igen világosan, egyértelműen megfogalmazott szöveg. Ha megértetted, akkor miért beszélsz mellé, pláne úgy, hogy elkezded a magyarokat pocskondiázni? Ez nagyon "zsidós"! ..... itt most eléggé megkaptad volna a magadét, de beláttam, hogy bár te egy sértegető tahó voltál, én nem mondok rólad olyanokat, amelyekre semmilyen bizonyítékom sincs, mert lehet, hogy alapjában véve egy becsületesen dolgozó ember vagy - csak a látásmódod primitív. Most láttam, hogy azt írod, tanár voltál - remélem, nem történelem vagy magyar szakos tanár, mert ahogy itt viselkedsz, az azt jelenti, hogy totál agymosott fajta lehetsz és megfertőztél sok ártatlan gyermeket! Tanuld meg: Ha nem ismersz valakit, igen primitív szint az, hogy látatlanban, ismeretlenül is véleményt alkotsz róla. Ez is nagyon "zsidós"! És bármilyen meglepő, de nekem is vannak olyan ismerőseim e két fajból, akiket embereknek tartok. Csakhogy ebben a petícióban nem erről volt/van szó - tudni kéne olvasni és érteni a szöveget! A zsidók megítélésében pedig a barátaidat interjúvold meg, hogy egyetértenek-e abban, hogy a magyarság el nem követett bűnök miatt évtizedek óta fizet egy pénzéhes zsidó bandának! Ha nem értenek egyet, akkor irasd alá velük is a petíciót (olvasd már el mégegyszer és fogd már fel, mi is áll benne!). De ha egyetértenek, akkor kibújt a szög a zsákból! Lehullt a lepel! De megkérdezheted azt is, hoyg mi a véleménye a kohn- és a rosenfeld-féle magyargyilkoló (sőt -csak hogy lásd, van ismeretem a témában- zsidókat is kivégző) zsidóbandákról? Tiltakoznak-e ők is ezek ellen? Javaslom, költözz el Észak-Magyarországra egy kis cigányhaverkodásra! Vagy próbálj meg a médiában, a bank szakmában munkát szerezni úgy, hogy hangoztatod a magyarságodat (persze, nagy kérdés, hogy te mit tekintesz magyarságnak). aztán próbálj meg feljutni a ranglétrán, ha van tehetséged! El fogsz csogálkozni, hogy mégsem olyan magyarbarát a zsidó, mint ahogyan azt te képzeled! Ébredj fel, ez itt Magyarország, amit épp most tűntetnek el a "haverjaid"! |
Válaszok
GÓJ |
#232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-13 01:35:55#231: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te egyszerűen barom vagy. Aki nem ért veled egyet, az zsidó? Én ilyen emberekkel nem tárgyalok, sőt, nem is veszlek emberszámba, mert nem vagy az. Nem mondom, hogy nagyobb zsidó vagy, mint ők, mert nem akarom a zsidókat indokolatlanul megbántani. Magyar vagyok és gój, eszem van, ezért beszüntetek veled minden társalágást. Te nem vagy társalgásra alkalmas, sőt, ember se nagyon lehetsz. A viszontnemlátásra. |
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Rebeccát vissza a Dóm térre 2026-ban is!
572 Létrehozva: 2025-07-30
Heves, Heves város Gyorsétterem
145 Létrehozva: 2025-08-04
Traff Park Visszahozása
1120 Létrehozva: 2025-07-29
A kassai magyar oktatás jövője
1075 Létrehozva: 2025-07-04
Dzsúdlós Pandora charm
137 Létrehozva: 2025-07-18
Ne hagyjuk szó nélkül!
100 Létrehozva: 2025-08-07
Kicsieko koncert
159 Létrehozva: 2025-08-02
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
1770 Létrehozva: 2025-07-18
Petíció az izraeli népirtás és területfoglalás elítélésére
64 Létrehozva: 2025-08-06
#kilmafegyever #klimaterror #emberiség elleni büntett! Mondjunk együtt nemet erre a rendkívül eszelős és kockázatos beavatkozásra!
428 Létrehozva: 2025-04-30
Felnőtt autistaként nem vagyunk láthatatlanok – jogainkért, diagnózisért és méltóságért!
97 Létrehozva: 2025-07-31
Legyen a setlisten a spanom2
355 Létrehozva: 2025-07-29
‘Kuss’nál kuss!
1638 Létrehozva: 2025-07-01
A Budapest Liszt Ferenc Repülőtér parkolási maffiájának felszámolásáért!
39 Létrehozva: 2025-08-07
VargaD koncert
61 Létrehozva: 2025-07-29
BILLIE EILISH KONCERTET A SZIGET FESZTIVÁLRA
31 Létrehozva: 2025-08-10
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
1003 Létrehozva: 2025-07-16
Szilas Természetvédelmi Terület közvetlen közelében giga lakópark építésének felfüggesztése és környezetvédelmi vizsgálat kezdeményezése
637 Létrehozva: 2025-07-22
Gyerekek védelme nem alku tárgya – Határolódjon el Dopemantól, miniszterelnök úr!
71 Létrehozva: 2025-08-02
Ne szüntessék meg a Déli autóbusz pályaudvart
28 Létrehozva: 2025-08-03