A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Pozsonyi csata_907

#9 Egy kis módosító javaslat, kiegészítés a szöveghez

2013-01-19 11:14

Mi, magyar emberek sem 1944-ben, sem azóta és különösen 2014-ben sem tarjuk magunkat felelősnek a zsidók II. világháborús veszteségeiért. Éppen a magyarság kollektív bűnösséggel történő sértő és megalapozatlan megvádolásnak tartjuk, ha a nevünkben bárki, bármilyen bocsánatkérést fogalmaz meg vagy fizet a mi adónkból bármilyen összegben kártérítést a zsidóság felé. Mi nem követtünk el azt, amit az emlékbizottság a magyarság egészére terhel és amelyet súlykolni kíván ! Megszállásunkig Európában is elismert védelemben éltek a zsidók, a megszállás után pedig szuverenitásunk és Szent Korona jogrend felfüggesztésre került, idegen hatalom akarata érvényesült, viszont tény, hogy nagyszámú magyar ember segített az akkori időkben zsidó embertársain.

Miért érdekük a bűnös nemzet gondolatának folyamatos fenntartása és erőltetése, ahelyett, hogy sokat nyomorított nemzetünk büszkeségét erősítenék ?
Miért van az, amíg zsidó honfitársaink mai napig négy jogcímen kapnak jóvátételt a magyar államtól, amelyet ráadásul most növeltek meg a felével, Felvidékről kitelepített magyar testvéreink számára mai napig nem adtak jóvátételt ? Miért kell állandóan provokálni a mindig is befogadó nemzetünket? Előre jelezzük mindennek éppen a szándékolttal ellentétes hatása várható, ezért kérjük Önöket ne erőltessék ránk az egyébként indokolt mértékűnél sokszorta nagyobb hatásúnak szánt megemlékező programjukat.

A 10 millió kapcsán:
Azért a 10 milliós magyarság nevében szól a levél, mert a zsidó kárpótlás fizetése és az állandó vezeklés a csonka Magyarországon élő embereket sújtotta, sújtja. Legalább van egy dolog, amit elcsatolt testvéreinknek nem kellett elszenvednie.
Egyébként pedig adja a mi Öreg Istenünk, hogy ma még legyen 10 millió MAGYAR, aki velünk együtt tiltakozik. Sajnos vagy 15 millió magyarul beszélő ember él, de nincs még 10 millió sem az, aki valójában magyar lenne!

"A magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez! - De csak ha teszünk érte!

Válaszok


Vendég

#227 Re: Egy kis módosító javaslat, kiegészítés a szöveghez

2013-02-12 20:42:59


Vendég

#977 Re: Egy kis módosító javaslat, kiegészítés a szöveghez

2016-02-01 17:00:08

#9: Pozsonyi csata_907 - Egy kis módosító javaslat, kiegészítés a szöveghez 

 Kedves hozzászóló! Nagy baj lenne, ha az Ön által javasoltakkal kibővítésre kerülne a levél!

Remélem nem is történik meg!