A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Magyar Hunor

#4 Magyar vagy Zsidó Holokauszt Emlékbizottság?

2013-01-19 05:23

A "Magyar" Holokauszt Emlékbizottság 2014-et az Orbán-kormányzat hozta létre, elnöke az a zsideszes Lázár (Lézer) János, aki a cionista, izrael barát Hit Gyülekezetének nagy értékű ingatlant juttatott Hódmezővásárhelyen. Mint tudjuk ezt a zsidó-keresztény szektát a Zsidesz emelte egyházzá törvénnyel! Azért tettem idézőjelbe a magyar szót az emlékbizottság nevében, mert megtévesztő! Ha a magyar holokauszttal kívánnának foglalkozni akkor a délvidéki vagy a székelyföldi magyar irtásokkal kellene foglalkoznia a bizottságnak! De ilyen szándékaik nincsenek, kizárólag a nemzetidegen zsidóság vélt vagy valós sérelmeivel kívánnak foglalkozni! Ez a magyar adófizetők pénzének ellopására szakosodó bizottság maximum a Zsidó Holokauszt Emlékbizottság nevet viselhetné! A magyarsághoz semmi köze!
*Délvidéki vérengzések néven illetjük az 1944-45 telén a Délvidéken a jugoszláv kommunista partizánalakulatok által civil magyarok, németek és horvátok ellen brutális kegyetlenséggel elkövetett népirtást. A tömeggyilkosság áldozatai között magyarok voltak a legnagyobb számban, több tízezren!
*Székelyföldi vérengzés 1944 ősz, a románok székelyek tízezreit mészárolták le bosszúból amiért Magyarország vissza kapta korábban Észak-Erdélyt a II. bécsi döntés által.
De magyar holokauszt volt a szovjet bolsevisták által a Gulágra és Szibériába elhurcolt magyarok tízezreinek halála is, ők onnan soha nem tértek már haza!
A Zsidesz-kormányzatot ők nem érdeklik, mert magyarok voltak...

Válaszok


Vendég

#862 Re: Magyar vagy Zsidó Holokauszt Emlékbizottság?

2013-04-29 10:00:52

#4: Magyar Hunor - Magyar vagy Zsidó Holokauszt Emlékbizottság?

Ne feledkezzünk meg a Felvidékről kitelepített és elhurcolt magyar emberekről sem, meg azokról, akik itt maradtak s inkább a szenvedést, kínokat és halált választották, de soha nem mondtak le magyarságukról.