Vesszen HErBY

Quoted post

napiszarláv

2012-08-11 21:06

HErBY te buzifaszu! Én már Londonban élek de esküszöm kifizetem a repülőjegyedet ha kijössz, ki is megyek a reptérre, de már haza nem mész! Eláslak itt valahol a faszba! Otthon is utáltam az ilyen kis csirákat, le is daráltam nem 1-et! büdöskurvaanyádat
a petíciót meg írjátok aláfele, az oldalon amikor szavazni kell mindig vannak vagy 10e-en!
gyerünkmáár!
napiszar.com 4ever (nehogy megszűnjetek nekem, minden nap nézem a szarotokat :D )
Captain_Anus,hurkale82,Raptor,veszter,T3sc0,deres így tovább csak most már kevesebb Hörbigecit szopja le a faszt a buta kurvájával együtt! jó felbaszott :D

Válaszok

Victor Crowley

#64 Re:

2013-10-02 20:09:19

#27: napiszarláv -

Húúú te aztán baszott kemény vagy,kis fartúró proli!!Lezúztál már sok kis csírát?Ügyes vagy kisfiam!Talán egyszer próbáld ki magad olyan emberke ellen is,aki nem 30 kiló vasággyal,te kis búzacsíra!

Amúgy tényleg londonban élsz?Azannya!És mit csinálsz te ott?Takarítasz?Mosogatsz?A nyomorék stílusodból legalábbis ez jön le!Pattogó,arcoskodó kis görcs!

Amúgy mindkét oldalról nézve kibebaszottul szánalmas ez az egész kis galeri,a kis virtuális háborújával együtt!Pici bogárkáim,kezdjetek el ÉLNI,de sürgősen,mert ez siralmas!