Rokkantvadászat...

Quoted post


Vendég

#417 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

2012-06-01 02:09

#405: Üdvözlettel Marika néni - Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

"Nem érdekel Szlovákia,nekem itt kell élnem és megélnem"

Engem viszont érdekel. Bár csak olyan szempontból, hogy Magyarországon élek és fizetek adót, többek között a 430 ezer rokkant ellátására, és ebben a Magyarország lakosságának felével rendelkező szomszédos országban valamiért csak 30 ezer rokkant van.

"A rokkantnyugdij átalakitásának rendszerét,akkor támogatom,ha lesz 700000 felkinált álláshely"

Én meg most támogatom. Továbbá a csalók kemény megbüntetését is támogatom.  Nem azt mondtam, hogy Ön is csaló.  Azt mondtam, hogy láthatóan rengeteg rokkantsági nyugdíjjal csaló van.

 

Válaszok

Csók Marika néni

#418 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

2012-06-01 06:45:43

#417: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

Kedves 417-es bejegyző. Tájékoztatom,hogy a 2008-ban bevezetett rehabilitációs járadék,valamint felülvizsgálati rendszer,az összervezeti egészségkárosodás megitélésének irányelvei,lényegében azonosak a jelenleg hatályos rendelkezéssel.Az elmult években az orvostudomány nem fejlődött olyan rohamos mértékben,hogy ebben lényeges változás legyen! Akik nem voltak végleges rokkantak ezen már átestek,és részben kirostálódtak a rendszerből,nem kevesen jogerős birói döntéssel a kezükben ismét felülvizsgálatra  lettek kényszeritve !Jogerős birói döntéseket végrehajtani szokás.Esetenben sem a saját sérelmem,hanem inkább a törvénysértés,volt inkább az égbe kiálltó.

Felháboritó a hatalom arrogenciája ebben a vonatkozásban.

Csak hogy tudd ,megjelentem felülvizsgálaton,akár hetente is vizsgálhatnak! Eredmény: a legsulyosabb kategóriába kerülvén,innentől kezdve alanyi jogon jogosult vagyok közgyógy ellátásra,hitelezett utalvánnyal mehetek felülvizsgálatra,jár az ellátottak utazási utalványa.

És még leszek olyan pofátlan,hogy egy darabig élni is fogok,nem hagyom magam az öngyilkosságba kergetni.