Rokkantvadászat...

Quoted post


Vendég

#410

2012-05-28 21:55

Sokan meg vannak lepődve, hogy a gyerekeknek kell gondoskodniuk az öreg vagy elesett szüleinkről. Pedig ez húsz éve is törvény volt. ....Ezzel nem tudok egyetérteni....
A gyerekeinknek nincs munkahelyük.saját megélhetésük sincs bíztosítva..épp a munkahely hiánya miatt. Akkor ,hogy tudnák a szülőt segíteni??? Miről beszélünk akkor??????????Fene nagy itt a KÁOSZ..

Válaszok

Nyugger néni
Vendég

#415 Re:

2012-05-31 13:59:22

#410: -  

 Kedveseim! Özvegy vagyok pont egy éve. Tisztességgel felneveltem a gyerekemet, mellette elvált, egyedülálló asszonyként mindig segítettem az apámat, aki rokkant volt, de a gondos ápolás miatt vagy következtében 82 évet élt. Már kiröppent a gyermekem, amikor megismerkedtem egy szintén egyedülálló emberrel, akivel több, mint 10 évet éltünk nagy szeretetben együtt. Természetesen támogattam a gyermekemet is, lakást vettem neki, mikor megnősült. Mára eljutottam abba a korba, hogy engem kéne valakinek támogatni időnként, de erre nem is lehet számítani. Ma nem olyan világot élünk, hogy a fiatalok segítsék az időseket, megvan az ő maguk baja. Rágondolni sem merek, hogy ha lerobbanok fizikailag, mi lesz velem. A gyerekek nyakára nem mehetek, nem is mennék, az állami otthonokba nem szívesen mennék. Mi legyen? Belegondolni is rossz. Amikor olyat olvasok fórumokon, hogy van pofája a nyugdíjasnak elfogadni a segítséget, milyen jogon, akkor elszorul a nyívem. Aki ilyet mond, ha megéri, egyszer ő is lesz NYUGGER. Akkor visszagondol a mostani véleményére?