Rokkantvadászat...

Quoted post

jasmyn

#378 Ócsárolóknak

2012-05-09 19:50

Szenvedő alanya vagyok a rokkantvadászatnak.Korábban már írtam.A következő idézet mindenkinek szól és végűl is az életünkről.Pont azért zartunk itt ahol, mert emberi módon képtelenek vagyunk élni:
" Könnyen ítélkezünk mások felett,de ha jobban belegondolnánk,hogy az emberek mit miért tesznek,még meg is érthetnénk őket.Ha átgondolnánk,vajon mi az "adott helyzetben " mit tennénk,talán nem ítélkeznénk.Mindenki hibázik és mindenkinek a saját hibáját kéne értékelnie és nem a másik életével foglalkozni,és talán a világ is jobb lehetne amiben élünk.Sokszor őrültséget kell tennünk ahhoz,hogy boldogok lehessünk.Sajnos nem élhetjüj le úgy az életünket, hogy ne okiznánk fájdmat másoknak; még ha nem is stándékosan.Nincs olyan embwr a földön, aki tökéletes lenne! És mielőtt mások felett ítélkeznél,kérdezd meg magadtól,van e jogod bárkit is bírálni? "
hetjük le úgy az életünket,hogy ne okoznánk fájdalmat másoknak,még ha nem is szándékosan.Nincs olyan ember a a földönföldön,aki tök

Válaszok

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-05-09 23:18:13



Vendég

#381 Re: Ócsárolóknak

2012-05-09 23:31:21

#378: jasmyn - Ócsárolóknak Szenvedő alanya vagyok a rokkantvadászatnak.

Az kifejezetten örvendetes, ha például a nagyszámú csalók egyike vagy.   A rokkantsági ellátásra jogosultak felülvizsgálata el fogja dönteni, hogy csaltál-e.

Persze csak akkor, ha nem tartozol azok közé, akik eleve el sem mertek menni a felülvizsgálatra. Ez esetben szerencsére automatikusan megvonják a rokkantsági ellátásodat.

De jó lenne, ha ez nem maradna annyiban, hanem mindenkit kötelezően kivizsgálnának és a csalóktól visszavennék a nekik eddig kifizetett pénzt (akár vagyonelkobzással is).