Sintértelep helyett Menhely!

Quoted post

Elkötelezett állatvédő

#145 Re: Re:

2012-05-02 00:06

#29: - Re:

Még jó, hogy nem te vagy a facebook gazdája és névtelenül garázdálkodva írod a véleményed. Nem csodálom, hogy a neved, arcod nem vállalod fel mellé ! Foglalkozz azzal, amit Te magadénak érzel, mi pedig foglalkozunk az állatvédelemmel, mert sokan vagyunk, akik értük kiáltunk, akik mellettük emeljük fel a szavunkat, mert ők nem tudják megtenni. És én erre büszke vagyok, büszke vagyok Korner Zsuzsannára is. Ha te csak a cipője talpáig érnél fel, már boldog ember lehetnél. Addig is írogass kedvedre, szerintem senki, de senki sem fog komolyan venni egy anonim hőzöngőt ! XD

Válaszok


Vendég

#231 Re: Re: Re:

2012-05-28 12:51:28

#145: Elkötelezett állatvédő - Re: Re:

Köszönöm Neked és Mindenkinek, aki mellém állt!

Aki elolvassa a véleményeket, az tisztában van azzal, hogy nagyon sok jóérzésű ember van! Azzal a néhány gyógyagyúval, aki anonim hőzöng, nem kell foglalkozni!

Lesse nyugodtan az oldalamat, kritizáljon! Kit érdekel? Én semmit nem szégyellek, amit az állatokért tettem és amit ez után fogok tenni!

Akik csak név nélkül pocskondiáznak, nagy ívben teszek rájuk! Szívesen vitatkozok bárkivel, de már megfogadtam, hogy az ilyen és hasonló köcsögöket válaszra sem méltatom!

Szerencsére vannak partnereim, akik segítenek ebben a témában is!

Még egyszer köszönöm:

Korner Zsuzsanna