Mentsük meg a 60 éves Rajkó Zenekart!

Quoted post


Vendég

#2

2012-03-15 15:11

Ennek a petíciónak minden szava és betűje csak is az igazságot tartalmazza,én mint a rajkó zenekar prímása felháborítónak tartom,hogy 15-20 évig az államot nem érdekelte a rajkó sorsa,most pedig egyszerűen elkobozná avval a címszóval,hogy megmenti.Felsorolom hogy kezdték a megmentést!!!!! 1.eltávolították a művészeti vezetőket. 2.kidobták a tánckart.3.a Rajkó zenekarnak próba játékon kellett megjelenni az ő általuk kijelölt zenekarban(ez kimeríti az arcátlanság fogalmát).Természetesen senki nem jelent meg a próba játékon.Ráadásul jogtalanul felvételt hirdettek az újonnan megalakult NEMZETI rajkó zenekarban.FIGYELEM A FELVÉTELRE ELÉG VOLT EGY LASSÚ ÉS EGY GYORS.Köztudott,hogy a rajkók KODÁLY,BARTÓK,LISZT,BACH,stb.műveket játszanak!!!!Ezek szerint a nemzeti rajkó nagyon alapjáraton működne ha....lenne joga használni a RAJKÓ nevet,mert a név LE VAN VÉDVE A JOGVÉDŐ HIVATALNÁL.Más néven működhetnek pl.NEMZETI TÜCSÖK ZENEKAR,UGYAN IS A LASSÚ ÉS A GYORS IDE MEGFELEL.Remélem senkit nem bántottam meg csak leírtam a hozzászólásomat.

Válaszok


Vendég

#43 Re: Felháborító!

2012-03-22 14:18:21

Szégyen-gyalázat!!!!

A rajkó mint intézmény, népszerüsíti a Magyar Tánc- és zenei kultúránkat ami a világon egyedülálló egy "UNICAT" a világban, nem beszélve hogy mennyi nagyon tehetséges zenészt-táncost kinevelt a világnak!

a Rajkósok úgy a zenészek, mint a Táncosok nem csak szakmailag, de Emberileg is nagyon fegyelmezett-tehetséges MÜVÉSZEK, akik a világ bármely színpadán, maximálisan megállják a helyüket!!!

és persze mindent ami a kishazánkat reprezentálná a világban, leépítik, kontár, jó esetben közepes tehetségeket szerepeltetnek minden müvészeti fórumon, ami természetesen meghozza a várva várt "eredményt".....

Remélem hogy azok a Kompetens célszemélyek akik ez ellen tehetnek valamit és netán még hatalmuk is van rá, azok tesznek valamit az ellen hogy leamortizálódjon az egyetlen olyen müvészeti vonal AMIT AZ EGÉSZ VILÁGON RAJONGVA SZERETETTEL FOGADNAK TÖLÜNK!

Danyi Gyula