Sintértelep helyett Menhely!

Quoted post


Vendég

#29 Re:

2012-02-26 11:28

#19: Korner Zsuzsanna -

A FACEBOOK NEM AZERT VAN HOGY A SOK TETVES ALLATVEDELMET TEGYETEK FEL ES HA EN LENNEK A RENDSZER GAZDAJA AZ ILYENEKET EGYTOL EGYIG TILTANAM

Válaszok

Yoda

#42 Re: Re:

2012-02-26 17:14:54

#29: - Re:

Akinek nem tettszik a sok tetves állatvédelem az menjen át másik társasági oldalra és ott ossza az észt!!!Mi sem nyavajgunk hogy sok értelmetlen ,agybeteg hülyeséget kell olvasnunk,tehát pofa súlyba.

 


Vendég

#80 Re: Re:

2012-03-03 14:06:47

#29: - Re:

Szerinted mire való a facebook? Ha az állatvédelmi cikkeket letiltanád?

Elkötelezett állatvédő

#145 Re: Re:

2012-05-02 00:06:39

#29: - Re:

Még jó, hogy nem te vagy a facebook gazdája és névtelenül garázdálkodva írod a véleményed. Nem csodálom, hogy a neved, arcod nem vállalod fel mellé ! Foglalkozz azzal, amit Te magadénak érzel, mi pedig foglalkozunk az állatvédelemmel, mert sokan vagyunk, akik értük kiáltunk, akik mellettük emeljük fel a szavunkat, mert ők nem tudják megtenni. És én erre büszke vagyok, büszke vagyok Korner Zsuzsannára is. Ha te csak a cipője talpáig érnél fel, már boldog ember lehetnél. Addig is írogass kedvedre, szerintem senki, de senki sem fog komolyan venni egy anonim hőzöngőt ! XD

Tigyi János

#315 Re: Re:

2013-08-02 19:35:40

#29: - Re:

Ne haragudj, hogy ezt írom, de a hozzászólásaid, hozzáállásod alapján nem hiszem, hogy elmúltál 18 éves. Sok olyan ember van, aki tehet arról, hogy oda jutott ahová. Sok olyan gyermek van, aki azért születik meg, mert a szülei nem tudták felmérni megfelelően a helyzetüket és nyomorúságos sorba szülték meg. Ez is egy olyan kérdés, ahol az ember tehet róla. Továbbá sok olyat is hallok, hogy tudatában van neki az ember, hogy a születendő gyermeke nem lesz életképes, rengeteg betegséget örökölhet, vagy épp már szülés előtt 100%-os biztonsággal állítják az orvosok, hogy súlyos beteg lesz a gyermek, mégis úgy döntenek, hogy megszülik. Nem kell félreérteni, nem támogatom a terhesség megszakítást, de a szülőnek saját felelősége és döntése, hogy milyen sorsot szán gyermekének.

A fent említett dolgokról az állatok nem képesek dönteni, az állatok ösztön lények. Az emberek pedig állítólag értelmes, gondolkodó személyek és eltudják dönteni, hogy mi a helyes. Nem mindig az a helyes, ami kellemes.

Egyébként név nélkül nagyon, de nagyon hiteltelen vagy. Nem mered felvállalni, hogy ki vagy.

Továbbá  én is segítek az állatokon ahol, ahogy tudok. Van nekem is háziállatom és ha hónap végén nem jut annyi pénz, csak, hogy vegyek egy kiló kenyeret, a kutya akkor is eszik belőle. Mivel vállaltam, hogy eltartom és a háziasítás miatt magát nem tudja fenntartani, ezért eltartom! Nem húzom ki magam a felelőség alól.

szerkesztve:

Még annyit megjegyeznék neked, hogy én tényleg tettem sokat az emberekért is és senki nem köszönte meg nekem! 23 éves vagyok, eddigi életemből kb 7 évet hajléktalanok között töltöttem el. Na és miért? Mert édesanyám alapítványozott a hajléktalanok megsegítéséért. Nyitott egy hajléktalan szálót. 7 évig ott éltem én is, mert képtelen volt külön választani a saját családi életünket a hajléktalanok megsegítésétől. Fogalmad sincs milyen hajléktalanok között élni. Napi szinten szállodából hordták nekik az ételt, volt hol aludniuk, tisztálkodniuk még munkát sem kellett keresniük, mert kaptak! Volt valamilyen megállapodás mely szerint minden hajléktalan kap munkát 1-1 cégnél. Ha jól emlékszem hetente 700ft-tot kellett fizeniük a hajléktalanszáló-n való elhelyezésért, de kaptak munkát, keresni sem kellett. Sokan örülnének ilyen lehetőségnek, ott mi volt a hála? Sz*r szemét banda, hogy képzelik ,hogy majd én dolgozni megyek? Mi az, hogy nekem dolgozni kell? 7 év elment erre a gyerekkoromból és senki nem köszönte meg!

Ismerősöm ismerőse:

Évek óta börtönben van, na és miért? Mert azt mondja, hogy neki kényelmesebb, hogy nem kell dolgoznia, eltartják. Van szálása, étele ,stb...

Na ne az én munkámon élősködjenek! Nem az állatokat kellene kivégezni, hanem az ilyen embereket.

jerrycomovie

#322 Re: Re: Facebook

2014-01-03 09:54:00

#29: - Re:

Na, most gondoltam, hogy hozzá(d) szólok: "A facebook nem azért van..." - Mi van?

Mit képzelsz, ki vagy te, hogy el akarod dönteni, miért is van, mire használhatgó a facebook. Ha te lennél a gazdája? Az agyadat nem tudod rendesen használni. A Netikett-et sem ismered, vagy csak "kiabálni" tudsz? Te akarod eldönteni, mire használható a face?

Na, húzzál vissza a lyukadba.


Vendég

#394 Re: Re:

2014-02-03 07:35:23

#29: - Re:  

 egyszerűbb lenne, ha magadat tiltanád le. többek örömére...