Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért

Quoted post

Józsi bácsi a tanyáról

#27

2012-02-04 04:46

Nagyon vicces, hogy emellé a kormány mellé valaki ki is mer állni. Tönkrement a Malév, tönkrement a forint, munkahelyek szűntek meg, a köznép sanyarog, míg a fönt ülők tömik a zsebüket. Nem állok egy párt mellé se, de mikor az mszp volt hatalmon, a csürhe borogatott, lázadott. Most nem hiába van nyugalom, a csürhe áll a hatalom élén. Nem hiszem, hogy ilyen kormány kell Magyarország élére. A legelső intézkedés, amit tenniük kellett volna, az ostoba, mihaszna, csak pénzt vivő látványintézkedések helyett, hogy a képviselők, miniszterek, polgármesterek fizetésének x százalékát az állam javára fordítják, mert abból már öt ország adósságát is lehetett volna fizetni... Mostani intézkedésük pedig csak a régiek hurcolásából áll szinte. Ami volt, elmúlt. Ez olyan, mint mikor világháborús bűnökért hurcolnak meg most már százéves öregeket. Magukba nézzenek a fideszesek, ők (is) elk*rták anno.
Nem vagyok a véleményemtől se kisebb, se nagyobb magyar, mint az átlag, azok, akik pedig hangoztatják, hát nagyon röhejesek. Ebben a kormányban már csak a hülyék hisznek. Az értelmesebbje nem.

Válaszok


Vendég

#36 Re:

2012-02-04 13:08:14

Jucus a Heti 7-es -ből

#49 Re:

2012-02-04 15:34:24

#27: Józsi bácsi a tanyáról -

Kedves Józsi bácsi a tanyáról,aztán el tudná -é mesélni, kik és hogyan juttatták ide az országot??Nem, kedves Józsi bácsi  a tanyáról,ami volt az nem múlt el,most isszuk a levét!!!Tessék csak szépen átgondolni hogy is volt!?Ha maga Józsi bácsi drága lop, csal ,hazudik ,maga sem úszhatná meg büntetés nélkül,bár lehet,hogy a maga tanyáján is az a módi!?Merthogy csak a hülyék hihetik, hogy felelősségrevonás nélkül megúszhatja a tolvaj,hazug banda!Gondolom az értelmes tehenei sem tejelnek már úgy mint az előző kormány idején,mert a gazdájuktól átveszik az "értelmet"!További jó munkát!

atyus

#56 Re:

2012-02-04 17:25:31

#27: Józsi bácsi a tanyáról -

Józsi bácsi. A gyülöleteddel nem erre az oldalra kellett volna irogatnod. Mint láthattad  nagyon sok több  százezer ember, ki mer állni a kormány mellett.A csürhe  talán a te  tyúk oldban van..A fejedben meg  zürzavar.Menj orvoshoz!!!Erről az oldalról meg szállj le.

 

Baby a tanyáról

#147 Re:

2012-02-07 11:24:12

#27: Józsi bácsi a tanyáról -

Józsi bácsi! Ön nem gondolkodik. Tájékozódjon hiteles forrásokból. Olvasson sokat, hiteles emberektől /pl.Bogár László közgazdász, Jókai Anna irónő, Nemeskürty István, dr.Papp Lajos, Tőkéczky László).

Ismerje meg a történelmet hiteles történészek művei alapján, mert nagyon el lehet tévedni és akkor olyan véleményt alkotni mint amilyet  Ön képvisel.

Ne csak a testét táplálja, hanem a lelkét, a szellemét is, akkor jobban fogja magát érezni és nem lesz ennyi gyűlölet Önben. És igenis aki bűnt követ el a hazája, vagy embertársai ellen az bűnhődjön pártállásra tekintet nélkül!

 

Igazmondó

#207 Re: A 27. hozzászólónak, Józsi bácsinak válasz

2012-02-07 19:07:31

#27: Józsi bácsi a tanyáról -  

Tisztelt Józsi bácsi! Elnézését kérem, Ön meglehetősen rosszul látja a dolgokat. A volt mszp-s és balliberális urak, akik eddig kormányoztak, tönkretették az országot. Korrupció, nemzetellenes intézkedések, stb. Ön nem veszi észre, hogy a MALÉV, a BKV, stb., stb., az mszp és a ballib uralma  és károkozása miatt mentek tönkre. Elnézést, de nincs gond az Ön ítélőképességeivel? Vagy Ön a tényeket szándékosan elferdíti? Igenis, e-mellé a kormány mellé oda kell állni és ki kell állni mellette. Lényegében, így vagy úgy, de a jelenlegi gondok és a hazai és a külföldi válság miatt a nemzetközi balliberális bankárok és szolgáik a felelősek. Ön talán ezeket a világ károkozókat és -csalókat védi?


Vendég

#208 Re: Sanyi bácsi egy másik tanyáról.

2012-02-07 19:08:25

#27: Józsi bácsi a tanyáról -

No akkor beszéljük meg részletesebben.A DEMOKRÁCIA már csak ilyen ! Akkor is a többségnek van igaza /vagy kormánya / ,ha a másképpen vélekedőknek ez nem tetszik !Nem biztos, hogy Orbánnak mindig igaza van ! Ha azt állítja, hogy a kormányzás átvételekor üres volt az államkassza, azóta már  láthattuk hogy nem volt üres ! Tele volt törlesztendő hitellevelekkel !!! Az előző kormány az utolsó kölcsönt is úgy vette fel, hogy törleszteni már csak a következő kormánynak a kötelessége !Én 84 éves vagyok, de ha úgy vennék fel kölcsönöket, hogy majd a gyerekeimnek, vagy az unokáimnak kell visszafizetni, szemenköpném magamat !!Bizony akik így gazdálkodtak az ország pénzével, azok sem érdemelnek mást !! A mostani MSZP pedig nem más mint a munkások és szegényparasztok árulója. Megalakuláskor első dolguk volt a MUNKÁS szót a nevükből kitörölni .Az egész pártvezetés az ország  fő kapitalistáiból áll ! Nézzen csak utána kedves Józsi bácsi !Az hogy a parlamentben melyik oldalon ülnek, nem bizonyítja a politikai oldalukat !A választók többsége a mérvadó akkor is ha ez a kissebbségnek nem tetszik !Az hogy ki a hülye, vagy ki az értelmesebb, egyszer már kiderült !Én a "hülye " továbbra is támogatom a mostani kormányt, pedig igencsak kevés a nyugdíjam. Volt időm megtanulni milyen nehéz az országépítés !


Vendég

#214 Re:

2012-02-07 19:56:12

#27: Józsi bácsi a tanyáról -  

 Nagyon remélem, - kedves Józsi bácsi a tányáról - hogy maga csak a biciklije kormánya mellett álldogáll, és támogasa az ólajtót, ha éppen dőlni akar. Azt a sok-sok értelmet, ami magába szorúlt ki kellene szabadítan. A maga teoriája szerint én hülye vagyok, rendben, "hülyéknem áll a világ"!


Vendég

#355 Re:

2012-02-09 10:58:33

#27: Józsi bácsi a tanyáról -

Ha egy család tönkremegy, azt jelenti, hogy rosszul gazdálkodott a családfő. Nem ma, nem tegnap adósodott el, hanem folyamatában. Ki a felelős? Aki eladósította a vagyonát. Ki adta el a Malévot? Az országot? Ki vezette adósságba? Nem az előző kormány?

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-10 04:54:53



Vendég

#457 Re:

2012-02-10 16:06:06

KUTYA

#603 Re:

2012-02-13 19:19:18

#27: Józsi bácsi a tanyáról -  

   az ilyen gondolkodással nem sokra mén a BÁCSI!

ontkont

#709 Re:

2012-02-18 15:17:54

#27: Józsi bácsi a tanyáról -

Latszik hogy Jozsi bacsi a tanyarol jön. Jo lenne ha megerdeklödne, hogy valojaban mi törtent a Malevvel.

Neha jo tudni is azt amiröl az ember velemenyt nyilvanit.

Mert, hogy a Malevval mi törtent azt is mar csak az nem tudja aki süket es vak. Vagy Nemszabadsagot/Nepszavat olvas csak.

Kapi

#866 Re:

2012-03-22 16:09:29

#27: Józsi bácsi a tanyáról -

Kedves Józsi bácsi a tanyáról!

Amikor kedvenc MSZP-je volt hatalmon, akkor is szűntek meg munkahelyek, csődöltek be cégek, sanyargott a köznép,ráadásul számolatlanul vettük a nyakunkba az adósságot, amit még a dédunokája is nyögni fog (áldani is fogja magát ezért az örökségért, vagy ökörségért), és még lőtték is a sanyargó köznépet. Aki ezt a politikát támogatta azt minek nevezzük?

A Malévet ha jól emlékszem 160 millóért adták el, plusz adtak mellé még  millárdos állami támogatást valami "orosz?!" "Abramovicsnak". Miért nem maga vette meg?

Nem balos és nem zsidó, csak egy állampolgár akinek már jogai sincsenek

#962 Re: Egyetértek!

2012-11-08 20:15:13

#27: Józsi bácsi a tanyáról -

Lehetne még sorolni mit tettek tönkre. Emberek életét, megélhetését. Gyerekek éheznek M.O.-n. Kérdezném a narancssárga szemüvegesektől, hogy a Fidesz az elmúlt években nem a Parlametben ült. Agyalágyult beteg, vagy megfizetett ember ment a Békemenetre. Azért nem találsz hasonlót sehol sem, mert a Békemenetet is csak a dilis Fidesz találta ki.

Gratulálok azoknak is akik annak idején elmentek a Fidesz által kiírt népszavazásra ami a tandíjról és az vizitdíjról szólt. Itt az eredmény, összeomlott oktatási rendszer, leírhatatlan betegellátás!