Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

Quoted post

icu

#1053 icu

2012-01-02 11:57

Miért tüntettek?A magas üzemanyag ár miatt!Nem hiszem,azért tüntiztek,mert nem hívtak meg benneteket az Operába!Nem a kisemberek miatt tüntiztek,sőt ellenük vagytok,mert gátoljátok a szabad út választásban őket!A BKV se fog tudni közlekedni ahol tüntiztek!Emiatt sokan elkésnek a munkából,van éjszakai műszak is!
http://www.hirado.hu/Hirek/2012/01/01/21/Kaosz_lehet_holnap_a_belvarosi_kozlekedesben.aspx

Válaszok


Vendég

#1062 Re: icu

2012-01-02 14:59:31

#1053: icu - icu

icu, katica, vera, autos, és még sorolhatnám...egy és ugyanaz a személy vagy...egy szánalmas kis narancskatona...aki mindenféle módon megpróbál itt is széthúzást gerjeszteni.

Álságos indokokkal szeretnéd elérni, hogy minél kevesebben menjenek ki...

- ha sokat szajkózod, h 3000-en is alig leszünk a "tüntin", reméled, sok embernek tényleg elmegy a kedve (jelzem, ti sem voltatok a kussoth-téren soha 2 millióan, max rákay fasszopó filip lázálmaiban, meg orbán cigány vikor beteg agyában)

- aki akarja, el tudja kerülni azt a környéket, így senki nem fog feleslegesen ott ücsörögni a kocsijában - amennyibn igen, inkább szálljon ki, és maradjon ő is, főleg, ha dízel kocsija van :) mégiscsak viktorkáék tettek arról, hogy a gázolaj már többe kerül, mint a benzin

Úh kussolj légyszi, menj vissza szíjjártó szócsőminiszterlenökibiztos péterke seggébe...oda való vagy. És a seggel együtt a dunába, 200kg-nyi cementtel körülvéve.


Vendég

#1064 Re: icu

2012-01-02 15:21:59

#1053: icu - icu

"Miért tüntettek?"

Te istenbaszta idióta némber! Hát tényleg nem tudod?????Gőzöd sincs róla, miért tüntetnek az emberek??? Nem érted???? Szimplán csak hülye vagy, vagy még sunyi aljas patkány is, aki itt aknamunkázik????!

 

Hogy miért tüntetnek az emberek???? Menj oda hozzájuk és kérdezd meg!Majd megtudod!

De megmondhatom én is: mert a hozzád hasonló agymosott barmok haramiákat ültettek a nép nyakára, akik kirabolják a saját állampolgáraikat, miközben a pofájukból folyik az ostoba hazugságok áradata.

Hát ezért tüntetnek az emberek..(nagy vonalakban)

TÜNTETÉS AZ OPERA ELŐTT, HÉTFŐN 18 ÓRA 30 PERCKOR !!!

#1068 Re: MIÉRT TÜNTETÜNK ?? MERT KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!

2012-01-02 16:05:23

#1053: icu - icu, TE MAGADTÓL NEM LENNÉL ENNYIRE OSTOBA, HA CSAK VÉLETLENÜL NEM "SZŐKE NŐ" VAGY ???

ELÉGGÉ KEVESEN  DOLGOZNAK A BELVÁROSBAN ICCAKÁNKÉNT, TALÁN A KÁK,  MERT A KÖZSZFÉRA MÁR 16.30-TÓL SZÁLLINGÓZIK HAZA,  HA NEM LESZ MERSZÜK BEÁLLNIUK KÖZÉNK, MERT HAJLANDÓSÁGUK AZ VAN BŐVEN.  ÉN 30 ÉVE A BELVÁROSBAN LAKOM, AHOL HÉTVÉGEKEN EGÉSZ NAP, HÉTKÖZBEN PEDIG 18 ÓRA UTÁN MEGÁLL AZ ÉLET.  NÉMI KELLEMETLENSÉGET PEDIG MINDENKINEK VÁLLALNIA KELL A SAJÁT,  DE AKÁR A HONFITÁRSAI ÉRDEKÉBEN IS.  TEHÁT: OTT A HELYÜNK, GYERE TE IS !!!