Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Fidesz szlogen: egy ember ér, amennyije van.....

#6246 Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

2011-12-26 03:13

#6243: - Egy különbség a rend őrei és a pribékek között, hogy egyiket  kiméli,  a másikat pedig nem a Zorbán-bagázs megszorító csomagja (???),  avagy hulljon a csövese !!!

Nem próbálták, hanem végrehajtották a "feladatukat", azzal a megjegyzéssel, hogy "azt a parancsot kaptam...".  Kitől és miért ???   Mert ott és akkor az égadta világon semmi olyan nem történt, amiért....,  hiszen ez egy másik ellenzék+ szimpatizánsai,  nem pedig a rendőrt dobáló, autókat gyújtogató, törő-zúzó, randalírozó  csőcselék, akiket a sikertelen KISZ titkár elvtársból fidesz elnökké avazsált Zorbán alaposan feltűzelt,  majd cserbenhagyott:  hadd szóljon !!!  Majd pofffátlanul hiányolták a keményebb fellépést...,  mi is !!!  A f@sz volt kiváncsi éjjeleken át a fociszurkolók ria-riázására ésatöbbire !!! Ócska csürhe, aki képes ilyen háborús helyzetet teremteni a saját hazájában !!!  Mert hajrá Fradi, buli van, lesz... minden erről és csak erről szólt !!! SHAME.

Válaszok


Vendég

#6249 Re: Egy különbség azért van: ketyeg az undorító büdöskomcsi férgek órája !!!

2011-12-26 06:01:06

#6246:  egy ember ér, amennyije van..... - Egy különbség azért van: ketyeg az undorító büdöskomcsi tetvek órája !!!

Törvénysértés történt péntek délután és a rend őrei először udvariasan kérve, majd pedig  a szükséges erőt törvényesen kifejtve megszüntették a törvénysértést és letartóztatták a törvénysértőket. Ezután is ez fog történni, ebben biztos lehetsz, te igazán  undorító büdöskomcsi patkány.