Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

Quoted post


Vendég

#636

2011-12-15 23:23

a kevés kivételtől eltekintve,ezen az oldalon,emberek látjátok egyáltalán hogy mi van a dolgok mögött? látjátok hogy kik mozgatják a bábukat ? az orbánt a gyurcsányt és a holdudvarukat , sajnos nem, ez az oldal is csak egy átbaszás.. ki tett már valamit az ügy érdekében ki vette már a fáradságot hogy utána olvasson tájékozódjon és megossza ismereteit barátaival a családjával ismerőseivel? erről az oldalról nagyon kevesen... ki gondolt már bele abba mi jön az obángyurcsány után , megmondom egy újabb a zsidó pénz oligarchiát kiszolgáló hazaáruló rablóbanda..ha hagyjuk. nem pártokra,magyar emberekre kell szavazni.

" A Szolidaritás Mozgalom nem elégszik meg azzal, hogy kimondja: eddig és ne tovább!

Új gazdaság- és új társadalompolitikára van szükség. Új közéleti kultúrát kell együtt kialakítanunk. Ehhez nyitottságra, párbeszédre, a demokraták széleskörű összefogására van szükség: civilek és politikusok együttműködésére. A múltat nem változtathatjuk meg, a jövőnk azonban a mi kezünkben van. Az elkövetkező időszakot ennek a politikának a kimunkálására fordítjuk. "

a demokráciának mint szó,mint fogalom elég rossz csengése van Magyarhonban az utóbbi időben.. nem demokrácia kell hanem nemzeti összefogás. ÖSSZEFOGÁS..Nemzeti öntudat mert MAGYAR VAGY..(na ezeket a fogalmakat lúgozza ki az emberekből a média) nem széthúzás megosztottság,ahogy olvasom a kommenteket,80 % -ban egyik orbán másik gyurcsány szavazó anyázzák egymást.. jó emberek mi lesz ha ezeket és bandájukat tényleg el tudjuk takarítani innen ? éhen döglünk mert kivonul a tecsko a lili az ósan meg a többi szart óccsóért ránk sózó zsidó kézen levő bót.. az lesz mint a háború után falun lesz mit enni,elindul a cserekereskedelem.. gondolkodott már azon valaki hogy vasat eszik olajat iszik ? aranynak mennyi a tápértéke? ezek ugye nincsenek nagy mennyiségben kies hazánkban , de ha van kaja amit megtermel a mezőgazdaság akkor lesz... azonkívül szellemi tőke ami versenyképes, abban megint jók vagyunk nem? hogy mindez be is induljon némi tőke szükséges lehet.. hát éppen ezért az adósság állomány azonnali felülvizsgálata, kifizetésének befagyasztása. Az utóbbi 30 év politikusainak teljes vagyonelkobzás és/vagy kötél.. a háború után nagyszüleink szüleink felépítették ezt az országot, nekünk most újra fel kell építenünk..

Válaszok


Vendég

#637 Re:

2011-12-15 23:32:08

Jól beszélsz!