Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

Quoted post

kunleányka

#613

2011-12-15 21:40

A Magyar Szolidaritási Mozgalom, az Mszp ernyőszervezete, politikai szövetségese. Könnyen gerjesztődik a hangulat, de az elmúlt 8 év politikájának a levét is isszuk- ez ugye senki eszébe nem jut! Hm? Mert az elmúlt 8 évben minden olyan jól ment..ugye????? Most orbán- takarodj, előtte gyurcsány takarodj volt. (az elmúlt 8 évben több, mint 30%al emelkedett az államadósság)
A mozgalmi pontokhoz, a petícióhoz meg csak annyit, hogy a sztalini alkotmány demokratikus? Minden pont után fel lehet tenni a kérdést: Miért? Előtte mi volt?????
Ugyan ez, más köntösben! Vagy kaftánban! Ahogy tetszik!
Megint megosztják az embereket, megint elterelik a figyelmet a lényegről. Arról, hogy Magyarország hamarosan NEM fog létezni, mert a földet is eladták alólunk. Másodrendű polgárok leszünk a Hazánkban... mert mindent megtesznek azért, hogy elfeledjünk Nemzeti egységben gondolkodni. Ha nem tetszik, el lehet innen menni- ugye? Ezt hallottuk néhány évvel ezelőtt gyurcsány szájából..ez olyan hazafi gondolat volt...ugye? Ébresztő emberek!

Válaszok


Vendég

#617 Re:

2011-12-15 21:46:04

#613: kunleányka - az elmúlt 8 évben több, mint 30%al emelkedett az államadósság)

A GDP-hez viszonyítva emelkedett 30%-al és ez iszonyú adósságtehernövekedés.  Számszerűleg messze nagyobb arányban növelték meg az MSZP-SZDSZ kormányok az adósságot ( és ez 2008-ban de facto államcsődhöz vezetett)