Rokkantvadászat...

Quoted post

nemo

#67

2011-12-12 17:40

melós 43
Ha biztos vagy benne hogy csalók, miért nem jelented fel őket?
Azt tudom, hogy én a rokkant nyugdíjazásom után, soha egy napot sem tudtam dolgozni. Nem azért mert nem szerettem volna /hiszen amikor megkaptam a határozatot sírva fakadtam, hogy hogy élünk meg ebből a 13 éves gyerekemmel ketten/,hanem mert képtelen lettem volna rá. Most viszont várhatom a behívót, hogy felülvizsgáljanak, mivel "fiatal" vagyok. Bár nem tudom hogy jutok el oda, mert ha a hátamra kötöm az oxigénpalackomat, akkor nem tudok felállni sem, anélkül meg a rosszabb napjaimon képtelen vagyok 100 méternél többet menni mert megfulladok. A jobb napokon viszont képes vagyok sok mindenre. Vásárolni, postára menni, stb.
Egy ismerősöm mondta a múltkor, hogy nem hiszi el, hogy beteg vagyok, hiszen nem látszik rajtam semmi. Elmagyaráztam neki, hogy azért, mert csak akkor láthat, ha jól érzem magam. Ha rosszul, akkor az ágyból se igen tudok felkelni, nem még az utcára menni. Kétkedve nézett rám, szerintem nem hitte el. Na de most álljak oda minden futóbolond elé hogy elmagyarázgassam miért is vagyok rokkant? Ha a felülvizsgálatra akkor kerül sor, amikor a jobb napjaimat élem, és úgy ítélik meg, hogy munkaképes vagyok, akkor hogyan fogok dolgozni? Hol? Mennyiért? Mert a havi gyógyszeradagom, kb. 20-25000 frt. Mert az időközben felnőtt gyerekemtől nem venném el az amúgy is kevéske pénzét, hiszen már neki is van családja, akiről gondoskodnia kell. Mese nincs, marad a kötél, vonat, 10 emeletes ház teteje. Már ha eljutok odáig. Ha nem, akkor meg az éhenhalás. Köszönöm a kormányunknak!

Válaszok

66 os

#70 l

2011-12-12 18:39:22

#67: nemo -

Nehéz a palackom,drága a gyógyszerem,de azért ne adjuk magunkat könnyen,mert ezt szeretnék!A korrupciós 1% felnagyításával megosztani akarnak,hogy egymást marjuk.Emiatt büntetni a 99%-ot erkölcstelen.Lehetne söprögetni a saját portájuk előtt is...

micuka

#104 Re:

2011-12-13 17:23:23

#67: nemo -

Nekem is ezt mondják, de bioztos nem ismerik a mondást az almárol..Kivül piros, de belül rohadt .
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook