Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatok, Gyámhivatalok törvénysértései ellen!

Quoted post

Csüszke

#11 visszaélések

2017-03-31 04:57

Teljesen egyet értek azzal, hogy a Gyermekjóléti szolgálatok visszaélnek ahivatásukkal. Ez velem és a caládommal történt meg. Teljesen ellehetetlenítettek minket. A törvényt alkalmazva a saját hamis verziójukban adják elő áldozataik körülményeit olyan ember csoportok hasznára akik az önkormányzati lakások megszerzésére törekednek az áldozataik befeketitésével. Olyan tevékenységet folytatnak egyes családokkal szemben mely a lakóhelyükön mely élet ellenes. Ezen tevékenységben segítik öket, a gyermekjóléti szolgálatnál, a gyermekvédelmen, a városüzemeltetöi kirendeltségen és a gyàmhivatalban. Azzal élnek vissza, hogy sok disznó ludT győz. Minket a simlis lakásmutyisoknak kiszolgáltattnak. 

 

Válaszok

üldözöt

#12 Re: visszaélések

2017-04-14 08:04:48

#11: Csüszke - visszaélések 

 Szia.

Mennyire ismerős ez a lakás téma!

Nálunk "névtelen betelefonálóra" hívatkozásal járt ki a családseg-ítő.Hiába állitottam öket a falhoz,azt közölték hogy kötelesek eljárni.Jártam a Rendörségen is annak idején,és elmondtam az okait és hogy kik a névtelen betelefonálok,és tudom bizonyítani.Azt mondták mondjam el nekik,és kőtelesek leállni.Hát nem tették....Az a személy aki mőgé bulytak már meghalt,mivel az ö nevén volt a lakás szerzödés.

Sok egyebbet lehetne még írni,mik történtek.....

Ezek mihelyt az ember életébe lépnek,és szimpi nem szimpi alapon segitenek,de inkább nem alapon,máris az ember hátamögött intézve(törvéényre hívatkozva) a dolgokat,érdekes események veszik kezdetüket.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...