Bucsui út forgalomkorlátozása

Quoted post

adófizető közlekedő

#12

2016-08-24 11:11

Nem hinném, hogy azért kéne lezárni egy sokmillióból épült közutat, mert valaki azt a saját céljaira, nem az eredeti rendeltetése szerint szeretné használni! 

Sportolni, bringázni, kirándulni nem közúton kell, erre vannak a parkok, sportpályák, tessék azokat használni!

Vagy fideszesnek tetszik lenni, mert akkor még megérteném, hogy egy egész közutat ki akar sajátítani a privát időtöltésére! A többiek meg, akik rendeletetés szerűen szeretnék használni egy az adójukból épített közutat, meg szívjanak, kerüljenek, legyen több az üzemanyag, nagyobb a környezetszennyezés, mert az elvtársnő itt szeretne kikapcsolódni! 

Mégis mi a rák  faszáért költik a milliárdokat a sportlétesítményekre?! Azért, hogy egyeseknek az nem elég jó, ezért ki akarnak sajátítani sokak által használt közutakat?! 

Még jogállamban élünk egyáltalán?!

Válaszok

Szimba

#13 Re:

2016-08-24 17:22:41

#12: adófizető közlekedő -  

 Kedves Adófizető Közlekedő!

Köszönöm hozzászólását!

Tájékoztatom, nem vagyok sem fideszes, sem elvtársnő!

Ha Ön és a többiek, ahogy Ön írja, rendeltetésszerűen használnák a "régi bucsui utat", akkor erre petícióra nem lenne szükség! Az igaz, ha a 89. számú úton közlekedik a szóban forgó út helyett, akkor 1,5 km hosszabb. Viszont a 89. számú út, mivel jó minőségi és egyenletes sebességgel lehet rajt közlekedni, nem kell a kanyarok illetve a gyalogosok, kerékpárosok, szembejövő forgalom miatt lassítani,állandóan sebességet váltani, sokkal takarékosabb az üzemanyag fogyasztás szempontjából, illetve ezáltal kisebb a környezetszennyezés is. Nem beszélve a 89. számú út biztonságosabb is!

Ha Ön megmutatja nekem, hol van olyan sportpálya,  ahol 10-20km, maraton,  50km vagy 100 km -es országúti versenyre fel lehet készülni, igérem továbbiakban azt fogom saját privát időtöltésemre használni!

Az Ön stílusos megszólalása .... hagy némi kívánni valót, de ennek ellenére köszönöm véleményét!

Bízom benn, hogy az úton sportoló gyerekek , felnőttek sok szép eredményt szállítanak haza Magyarországnak a különböző Európai,- Világbajnokságokról, Nemzetközi versenyekről és 4-8-12 év múlva az Olimpiáról, hogy legyen kinek szurkoljon!

 

 
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook