Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post


Vendég

#1033 Re: ÉLJEN A VASÁRNAPI SZABAD VÁSÁRLÁS!

2016-04-16 05:10

#23: Pláza mami - ÉLJEN A VASÁRNAPI SZABAD VÁSÁRLÁS! 

 Tisztelt Pláza mami!
Ha tudná: Magyarország UNIOS tagállam, ahol a heti pihenőnap vasárnapra esik és a vasárnapi üzletek nyitvatartását igen szigorúan szabályozzák! Még a hétközbenit is! Az USA kicsit messzebb van ettől, térben, más szabványokkal, szokásokkal...stb...stb...stb...!
Ha meg pályát vált valaki (szakmát), hogy értse, a következő  aki a helyébe felvesznek ugyan azt fogja csinálni, kevesebb bérért - mindaddig, míg rá nem jön, hogy ez ugyan úgy nem jó mint az előtte dolgozónak--
500 ezer ember másodrendű állampolgár lett itt most minősítve, jogcsorbítással stb. Nem írom, mert nem értené a lényeget. Más szakmákhoz is hasonlítgatját a jelenlegi "problémát" de ahhoz, hogy valaki ezt megtegye át kellene neki néznie a szakmák sajátosságait, és ezeket ismerni is kelle és rájönne, hogy nem lehet hasonló ami nem olyan sajátosságokkal rendelkezik.
Remélem megértette írásom, mely szándékosan sarkalatos.

Válaszok


Vendég

#1047 Re: Re: ÉLJEN A VASÁRNAPI SZABAD VÁSÁRLÁS!

2016-04-16 13:56:31

#1033: - Re: ÉLJEN A VASÁRNAPI SZABAD VÁSÁRLÁS! 

 Szerintem nem érti. Szerintem Pláza Mami eddigi élete során csak hanyattfekve dolgozott (esetleg más pózban is). Valószínű, hogy valaki mindíg eltartotta, így nem tudhatja mi az: szakma, munka és pihenőnap. Ezért nem képes értékelni más ember pihenőnapját. Akinek csak pihenő napja van, nem tudja milyen értékes egy biztos pihenőnap a héten, többet ér mint az a párezer forint ami nettónak megmarad az adó és a járulékok levonása után. De Pláza Maminak, csak az fontos, hogy soppingoljon. Hát rajta Pláza Mami!