Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post


Vendég

#931 Re: Bért követeljetek!

2016-04-14 19:31

#929: Legyen vasárnap! - Bért követeljetek! 

 Hat meg nem lattam a vasutast kenyeret vagy tura felszerelest arulni amugy a vasutasoknak kicsit tobb szabad idejuk van mint nekuno tudom jol mert magy papam vasutas volt es kezdjuk ott ha a vasutas be megy egy vasarnap akkor kap egy szabad napot na a kereskedelem nem igy mukodik! Nezz a dolgok utan!!! Es amugy mar nem koveteltunk szerinted bert de hiaba mert ugyan ugy suket fulekre talalt mint akar az is hogy eggyetlen napunkat ne vegyek el de ezt ti akik kulso szemlelok nem latjatok be mert nektek az kell hogy ide oda setalgassatok a tescoba vagy sparba es el menjen a napotok a CSALADOTOKAL VAGY A SZERRETEITEKEL ami nekunk nem adatik meg legyen akkor minden nyitva a posta a hivatal es meg sorolhatnam a politikusok is csak ketto napot dolgoznak akkor go diego nekik is hetfotol vasarnapig dolgozni! Es a csaladal meg noqu ido toltes es akkor meg latjuk hogy a ti szemszogetekbol a "rinyank" nem jogos e vagy jogos e nem nekik kell halgatni azt a sok okoskodo semmi szavu cigany migrans nyuger es meg folytathatnam mik jarnak vasarolni probald ki csak alj a huspultba vahy a  csemege pultba vagy vevoszoli pultba vahy a kasszaba vahy tolts nonfoodut vahy zoldseget vahy szaraz arut es ra josz hogy miert kell nekunk is az a piheno nap!!!!!!!!!!

Válaszok


Vendég

#934 Re: Re: Bért követeljetek!

2016-04-14 19:38:15

#931: - Re: Bért követeljetek! 

 Akkor elárulom hogy a tescoban dolgozom és hiába van a férjemnek szabadnapja én dolgozom. Ja és a vasut már nem ugy müködik mint régen. Alig van ember és mindig behivják. 12 orát is örül ha tud pihenni. Igaz ök többet keresnek de sosincs velünk. Ez van. Ugyhogy ne a vasárnapért sztrájkoljatok hanem a bérért!!!ja és 3 gyerekem van. Bocsi. 

szintén zenész

#981 Re: Re: Bért követeljetek!

2016-04-15 06:15:27

#931: - Re: Bért követeljetek! 

 Te nagyon ostoba vagy, ez a helyesíráson is meglátszik! 

Egyébiránt szalámit szeletelgetni és mozdonyt vezetni figyelemben és felelősségben ég és föld. 

Ami pedig a vevőt illeti, általában olyan a fogadjisten, amilyen az adjonisten. Ha megtanulsz visekedni és normálisan állsz hozzá a vevőhöz, akkor egyrészt visszajön és biztos, hogy következő hónapban is lesz fizetésed, másrészt szívesebben és többet vásárol. Erről szól a kereskedelem.

Az pedig oltári nagy hazugság, hogy heti 7 napot dolgozol, ugyanis a vasárnap helyett van hétköznap szabadnap. 

Aki pedig így beszél a vevőről, az szégyent hoz a kereskedelemben dolgozókra és jobb lenne, ha sürgősen beadná a felmondását, mert ezek járatják le a normális eladókat is. 

Kereskedelmi dolgozóként sem tartom jogosnak a rinyát, mert amikor nyitva voltunk vasárnap, helyette volt hétköznap szabadnapunk és jobban szerettem vasárnap kiszolgálni a gyér forgalomban, mint most a szombati őrültek házában. 

Szerintem sürgősen mondjál fel, ezzel a stílussal csak szégyent hozol ránk!