Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post


Vendég

#558 Re:

2016-04-13 16:41

#557: -  

 aha, mert eddig otthon voltál mi? Érdekes, előtte nem pampogtatok hogy dolgozni kell. A zsidesz elhúzta a mézest, ti meg egyből habzó szájjal veritek az asztalt, amikor rajtatok kivül a kutyának nem volt jó.

Válaszok

Homo Cashier
Vendég

#562 Re: Re:

2016-04-13 17:00:05

#558: - Re:  

 A bolti eladó (homo cashier) alapvető élőhelye az üzlet, fizikai, szellemi és érzelmi szükségleteit maximálisan kielégíti a vásárlók kedves kiszolgálása, az áru folyamatos áramlásának ellátása. A Vásárló jóléte az egyetlen célja a világon, ennek érdekében minden létfunkcióját alárendeli neki. A Vásárló a teremtés alfája és omegája, minden jog és előny hivatalos birtoklója. Tökéletességének, sérthetetlenségének teljes tudtában királyi méltósággal lépked a sorok között, mert tudja: a falak között Ő az isten, s a bolti eladók meghajolnak nagysága előtt. A Vásárló joga betérni az üzletbe, amikor csak akar, legyen az akár vasárnap, akár zárás előtt két perccel.
A Homo Cashier pedig ámulattal vegyes csodálattal néz eme tökéletes lényre és arra gondol, soha nem akar elmenni, minden napját ezek közt a bámulatos EMBEREK közt szeretné tölteni.
Aki meg nem, az egy önző dög és menjen máshová dolgozni. Jól mondom?