Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

húzzatok bele

#3695 Re: Re: Re: Re: Re: Megjött az elmebeteg

2011-10-07 13:46

#3693: A legeslegeslegdemokratább  ELMEBETEGNEK

Igen, igen húzzatok bele, mert   veled, mint  elmeháborodottal,  nem lehet nyerni.   De, hogy NEM ÉRDEMES, az biztos.   Nem azért, mert kevés, hanem, mert  színvonalon aluli vagy.  Mi tudjuk,  hogy  nem a mennyiség a fontos, hanem a MINŐSÉG . Az sem titok, hogy Orbán kertitörpe, csak a következetesség kedvéért, NEM AZ A PROBLEMA.  Legfeljebb esztétikailag,  azaz nem egy épületes látvány, de attól még lehetne egy korosodó demokrata, akinek egészséges a lelkülete, helyén van a szíve és az esze.

Válaszok


Vendég

#3696 A klasszikus tanmese

2011-10-07 13:58:36

#3695: Mi tudjuk,  hogy  nem a mennyiség a fontos,hanem a MINŐSÉG .

"Lát vala az róka igen szép szőlé fejeket, teljeseket immáran és meg érteket. És mikoron igen kévánna azokba enni, és minden tudományát reá vetette volna, mint azokhoz férkezhetnék. Végre, mikoron meg ösmeré, hogy minden igyekezeti héjába való volna és kévánságának eleget nem tehetne, erömét bánatra fordítá és mondá: Ez szőlő fejek még nem értenek, hanem igen savanyúk és fog váslalók."

 

:D :D :D

A legeslegeslegdemokratább legdemokrata

#3698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megjött az elmebeteg

2011-10-07 14:16:20

#3695: húzzatok bele - Re: Re: Re: Re: Re: Megjött az elmebeteg

De, az igenis nagy, nagy problémánk nekünk, demokratáknak, hogy az alcsúti focista olyan alacsony, hiszen mi, baloldali demokraták állandóan ezt  emlegetjük.  Bezzeg a mi nyakigláb MINISZTERELNÖKÜNK milyen szép hórihorgas, colos ember! És még a TV-vitában is lenyomta azt a törpe cigányt!

Azér koncepcióskodik ezt minden demokrata tudhassa! Mi vagyunk a demokratátok, senki más. Fogjunk össze! Ne féljünk kiállani az utcára! A szemüveges unokáinkat féltjük akik a MINISZTERELNÖK ÚR után következnek sorra!