Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#3688 Re: Te beteglelkűRe: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc

2011-10-07 07:45

#3687: - Te beteglelkűRe: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc

Ne strapáld magad! Ez a "jó" ember nyilvánvalóan beteg. Önállóan gondolkodni nem tud. "Büdöst" ír, miközben a net sok mindent tud ma már, de szagot közvetíteni nem. Csernus doki nem tud rajta segíteni, mert nem tudná megtalálni a személyiségét, hiszen csak indulata, instant-fityesz-jobbikos szövege van. Saját gondolata, felmenői nincsenek. Nyilván ő a nyuggerező, akit a gólya hozott. Sanyarú gyermekkora volt és visszamaradt a személyiség hiány és modortalanság. Egy igazi jobboldali, konzervatív ember választékosan beszél, ír. Ő is, csak ez a kültelki kocsma rosszabb napjaira emlékeztet. Szóval a kérdés: What shell we do with an idiot? Ne reagálj rá. Ő nem egy tényező, akinek a véleménye számít. Ezt legfeljebb csak szeretné. Eltévedt, mert már a Fradi meccsre nem érdemes menni, mert ott csak vereséget láthat mostanában. Hiba volt a "sárgaházat" bezárni, mert ott biztos otthonra találna...

Válaszok


Vendég

#3689 Re: Re: Te beteglelkűRe: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc

2011-10-07 11:01:53


Vendég

#3692 Re: Re: Te beteglelkűRe: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc

2011-10-07 12:30:02

#3688: - Re: Te beteglelkűRe: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc Büdöst" ír, miközben a net sok mindent tud ma már, de szagot közvetíteni nem.

Ezt már kifejtettem, büdöskomcsi férgek,  no de akkor még egyszer... ("Repetitio est mater studiorum" vagy "Repetition is the mother of all learning", de leírhatnám még pár nyelven)  :  a "büdöskomcsi" nem "büdös komcsi". Azért egy szó, mert a büdösség  átvitt, metafórikus értelmű, a dögletes ideológiai alapjaitokra és a még undorítóbb  karakteretekre vonatkozik. Arra a förtelmes csürhére, amelyhez te is tartozol.