Elegünk van Parászkából!

Quoted post


Vendég

#11

2016-02-13 10:20

Gratulálok a petíció indításához, amikor erdélyben hallgattam a marosvásárhelyi rádióban, már halottam rossz hírét. Ez a nő nagyon veszélyes, kiábrándíthatja az erdélyieket a magyarságért folytatott küzdelmeikből. Elég Budapesten hallgatni a Klubrádiót! Erdélyben az igaz magyar hangra vagyok kiéhezve!

Válaszok


Vendég

#16 Re:

2016-02-13 15:40:14

#11: -  Tökéletesen egyetértek, tudom legyen az ő szégyenük, de itt nagy dolgokról van szó. Ti nemes búzaszemek Mag-ok vagytok, és ez fáj nekik, eladták a lelküket, és kiszolgálják az idegen érdekeket. A nemes MAG mindig mag marad de az ócsú az ócsú marad.

 Nehéz munkátokhoz továbbra is KITARTÁST, erőt kívánok. Nataly

Én a magam részéről, lehetőségeimhez mérten megteszem, hogy azt az ellentétet, ami ostobaságból, dezinformálásból ered, kijavítsam, mert sajnos Budapesten és az országban is sok a félreinformált, hazug, baloldali beállítottságú buta, pénzéhes ember van, akikbe bekódolták, hogy lázzítsanak az erdélyiek, csángók, ellen. De mindig kibúkik az I-gazság még a GAZ-ok nagy "idegen támogatásával szemben is. A Magyarok Istene vigyázza munkájukat, és higgyék el, vannak még akik átlátnak a fátyolon, és érzik az Igaz-ság nemes útját.