Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Bécc

#3299

2011-10-01 01:29

Nem semmi.. a sok IQbajnok, aki itt meg-meg nyilvánul..
Ez a topik Gyurcsiért van! Érte jött létre, illetve aki érdemben hozzászólt, és nem is Feri miatt, az legalább a jogállamiságért..
Egyet szeretnék jobban, mint a lottó ötöst.. Gyurcsány Ferit mégegyszer a bársonyszékbe, és onnan nézzen orsós viktor szemébe!!! És a Gyurcsányi eleganciával csak annyit mondana.. viktorka.. megbocsátok.., sokadszor, ülj szépen vissza a helyedre..
Az lenne az évezred poénja, ha viktor és kutyái belebuknának a saját szarkeverésükbe!!

DE ne felejtsétek fideszesek.. amelyik kígyónak megharapták a farkát.. (bár ez a közmondás is, mint az általános intelligencia.. nem mond nektek semmit)...

Egy szónak is 100 a vége, hajrá Feri, hajrá az új platformod, szervezz egy egységes, új csapatot, akikkel ledönthetitek az ország köré vont, és az emberek agyába vésett falat!! Eddig nem akartam, nem politizáltam, de bármit, ismétlem bármit megtennék, hogy a jelenlegi rabló banda futva meneküljön.. de még a holdnál is messzebb...

Válaszok

a demokráciánkért

#3300 Re:

2011-10-01 01:40:17

#3299: Bécc -

Karakán, egyértelmű megnyíilvánulás. Remélem sokan elolvassák.


Vendég

#3304 Re:

2011-10-01 04:38:36

#3299: Bécc - Egyet szeretnék jobban, mint a lottó ötöst.. Gyurcsány Ferit mégegyszer a bársonyszékbe, és onnan nézzen orsós viktor szemébe!!! Gyurcsányi eleganciával csak annyit mondana.. viktorka.. megbocsátok..

Bruhahaha! :D :D :D   Egészen elképesztő módon vagy ostoba.