Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#3180 Re: Ahelyett

2011-09-28 19:49

#3178: Kutató - Ahelyett

Az országot irányítják.  Lásd a Gyurcsány-rezsim által aktívan szorgalmazott devizahitelek miatt a tönk szélére került, a kilakoltatás által fenyegett emberek megsegítésére hozott újabb intézkedést is.

Emellett viszont a felelősségrevonás sem maradhat el és nem is fog elmaradni, ebben biztosak lehettek.

Válaszok

hitetlen

#3181 Re: Re: Ahelyett

2011-09-28 19:52:54

#3180: - Re: Ahelyett 

 Sokba fog ez nekik kerülni. Attól, hogy álszent, réveteg tekintettel sokmillió forint reklámköltségért felnéz az égbe és elmondja OV, hogy megvédjük a devizahiteleseket, nem hiszek neki. Megvédték a magánnyugdyjpénztárakat is - kitől: a pénztártagoktól. Hát itt az ingatlantulajdonosokat védik meg -a az ingatlanaiktól.

Damokrata!

#3193 Re: Re: Ahelyett

2011-09-29 12:21:43

#3180: - Re: Ahelyett Mielőtt beleélné magát a butaságba - mint tette azt tegnap Tarlós István - szeretném emlékeztetni, hogy a Medgyessi-Cyurcsány kormány idején volt egy Járai nevezetű bankelnök az MNB-nél. Ez az ember - bár kérték- és figyelmeztették tette hibájára - a Ft alapkamatát 13%-os szinten tartotta.

Képzeljék el, erre az a "sok balga" magyar inkább a CHF alapú, akkor 2,2%-os bankhitelt választotta! Miért is nem vizsgálják Járai tettét?

Ne felejtsék el, ma INDUL A D-DAY! Ott kell lennünk!

 


Vendég

#3244 Re: Re:

2011-09-29 21:00:45

#3180: - Re: Ahelyett

Orbán Viktor, választások előtt, 2002. áprilisban bevezette a használt lakásra is adjunk kedvezményes kamatozásu hitelt, 15 milláig. Ekkor rengetegen adták vették családon belül a kéglit, valamint sokan kiadásra vásárolták. E népszerű intézkedés sem juttatta kormányra nagyvezírt, pedig jó üzlet volt, de nem az államkasszának, hanem a kiadásra vásárolóknak, a több lakást vásárlóknak és azoknak, akik egymás közt bonyolították a vásárlást. Ez baromi nagy pénz volt akkor és galád dologra költött.

,

 

 

Az árát természetesen adóból fizettük mindannyian. Ez az intézkedés milyen munkahelyet teremtett, legfeljebb az ingatlanosok taroltak, azok is zsebre, adó náne.  Tíz évvel ezelőtt 15 millióért belbudai kecót lehetett venni. Úgy gondolom, helytelen törvény született, MERT a vérszemet kapott használt kecó vásárlók lendítették fel a  a lakáshitelezést és sajnos, ezek igen nagy része nem valós lakhatásra szolgált. MÁSODIK, HARMADIK LAKÁSRA IS VOLT HITEL.... ezért a fideszes Járai bankelnök által magasan tartott  jegybanki alapkamat miatt fordult ez a rengeteg vásárló az alacsony kamatozásu devízához, ami ide vezetett, ahova. Nos, ha a 15 millió ft-os használt lakásállományt nem zúdítjuk a piacra, akkor talán nem is lenne miről beszélni.... azért a felelősségrevonás tekintetében ezt is figyelembe kell venni. Annamária