Az Oktatói Hálózat petíciója

Quoted post

PE, egy kezdeményező

#54 Re: Re: Ez nem politika!

2015-11-30 19:29

#52: Antiutópista - Re: Ez nem politika! 

 Kérlek fogjad magad vissza, ne személyeket, hanem véleményeket kritizálj. Politikai meggyőződéstől függetlenül lehet, sőt kellene pártolni az oktatás ügyét jobbról is, balról is. Legalább ebben közmegegyezésre kellene törekednünk. Ezt a hangnemet ártalmasnak tartom, Antiutópista.

Válaszok

Antiutópista

#57 Re: Re: Re: Ez nem politika!

2015-11-30 20:51:25

#54: PE, egy kezdeményező - Re: Re: Ez nem politika! 

 Szó sincs személyekről, eljárásmódokról van szó. A kívánt pozíciók nem kiérdemlés útján történő megszerzéséről, a támogatások tudományos helyett politikai és személyi viszonyok alapjá történő elosztásáról - és ennek képviselője most idejön, többek között azokhoz, akiket hamis vádakkal jelentettek fel.

A rossz memória, úgy látszik, áldás. Utálok Kasszandrát játszani, de akár sikerrel jár ez a petíció, akár nem, a ma még "utitárs" holnap újra ugyanaz a (z alaptalanul) feljelentőjenő lesz, aki tegnap volt. Vannak, akikben eleve nem szabad bízni. 

De rendben van, ha mások vereséget akarnak, küzdjék ki maguknak. (Viszont a "heraklesi" késsel a hátukban holnap nekem mást ne nyögjenek, mint hogy: "Jó, akkor jöhet a 'megmondtam'...")


Vendég

#74 Re: Re: Re: Ez nem politika!

2015-12-01 17:33:13

#54: PE, egy kezdeményező - Re: Re: Ez nem politika! 

 Egyet értek, Antiutó Pista én is javaslom, hogy a tárgy szellemiségéhez egyetemi önmérsékelt stílusban fejezd ki magad, annyi lehetőség van höbörögni, most itt erre nincs szükség - teljesen indifferens, hogy aki támogatja a petíciót, milyen politikai meggyőződésű, ez itt most nem erről szól. Szerintem, ha akarod, te is tudod.