Az Oktatói Hálózat petíciója

Quoted post

Valaki

#43 Re: Re: Hozzászólás

2015-11-30 14:58

#39: Antiutópista - Re: Hozzászólás 

 Ez a társaság írt pár napja az Eduline fórumára is, ahol a két éve lebukott nyelvvizsga gyárról cikkeztek!
(diploma nyelvvizsga nélkül facebook oldalán jelenleg ez a második poszt a sorban)

-nyilván erre a nyelvvizsgagyárra gondoltak.
Nemrég a TEK lekapcsolt néhány fiatalt akik régi fegyvereket és lőszereket gyüjtögettek.
- a Blikk valahonnan, de előszedte, hogy az orbán ellen készültek és nyilván a következő lépés majd az lesz, hogy a HaHa is kapcsolatban van velük.

Sajnos a logika ezt diktálja.......

Válaszok

Antiutópista

#46 Re: Re: Re: Hozzászólás

2015-11-30 15:55:02

#43: Valaki - Re: Re: Hozzászólás 

 Köszönöm ugyan az információkat, de a szomorú való az, hogy itt nincs semmilyen logika!

1) a "nyelvvizsgagyár" kapcsán összesen annyit látni, hogy amint pár autósiskola "bakot tartott" pénzért jogosítványt szerezni akaróknak, úgy most ugyanezt pár, a nyelvvizsgaközpontok közelében sürgölődő illető megcsinálta, mutatis mutandis.

Azonban, mivel "élsportolók", börtönőrök, rendőrök, tűzoltók, (valamint naplopók és burzsoák - egy poén az ínyenceknek) vásárolgatták az esetek nagy hányadában ezeket a nyelvvizsgabizonyítványokat, egyszerűen érthetetlen azoknak a paranoid "logikája", akik úgy fűzik ide a HaHa embereit, hogy azok még csak szóba sem kerültek igazából! Mi lesz a következő? Belekeverik az ügybe a zsidókat, szabadkőműveseket, ufókat és a húsvéti nyuszit?

2) az előásott fegyverek és lőszerek gyűjtése egy morbid hobbi a kamaszkorban megrekedt személyiségeknél, alapvetően. Súlyosabb esetben a szélsőjobb a náci paraphernalia iránti fétiserotikus rajongásának veszélyes és taszító megjelenési formája.

Azonban a HaHa ettől távol esik. A szélsőjobb, hála a lcsútnak, ellökte magától, így nem játszik náci puskákkal, amúgy a HaHa erőszakmentes.

3) az említett pletykalap szavahihetősége a számegyenest a negatív számtartományban a végtelenig nyújtja...annak a pletykalapnak aki bármit is elhisz, folyamodjon saját gyámság alá helyezéséért, mert onnantól világos, hogy bármilyen ökörséget el lehet hitetni vele.

4) egy ablakpucolásra is alkalmatlan papírpazarlás állítása szerint tehát az ásatag puskákat  valaki "Orbán /nemzetfélrevezető őfőméltatlansága/ ellen" akarta bevetni? Igen ám, csakhogy: a baloldal ilyenekkel nem játszik, hisz oly sokszor bemutatta már, hogy pipogya, erőszakkerülő, még akkor is, mikor a nácik már túlfeszítették a húrt. A baloldal tehát kiesik a gyanúsíthatók köréből. A jobboldal azonban szintén kiesik az orbánellenességgel vádolhatóak köréből: hiszen, mint pl. a hazai internet, a fent megnyilatkozott "oktatási központ", az ún. "ultrák" - valójában: neonáci csőcselék - tetteiből és nyilatkozataiból nyilvánvaló, ők életre-halálra összezárnak Orbánnal, tehát saját (ezeréves női Petőfi-csontvázakat a Szíriuszon keresgélő, turultejben pácolt, Árpád mángorolta, törökajkú, nyereg alatt sok-kislányt-meghágó, stb.) főnökük ellen jobboldaliak fegyvert nem fognak.

Magyarán, a HaHa-t már megint csak a hajánál fogva rángatták ide. Minden megvan itt, csak a logika nem.

Fanta-sztoikus

#88 Re: Re: Re: Hozzászólás

2015-12-02 09:22:35

#43: Valaki - Re: Re: Hozzászólás 

Az a baj, hogy egyesek avíttas módon még mindig idegen nyelvinek képzelik el a nyelvvizsgát, a nyelvoktatást, holott mára már a saját nyelv helyes használatáról van szó, különös tekintettel a tekintetesekre. És ebbe a logikába már tökéletesen pásszol akár a Blikk-TEK, akár a váci Pléiade minden leleplezése.

Vesszenek az ecet-esszencialisták!