Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#3041 Re: Re: Re:

2011-09-25 21:44

#3039: - Re: Re:

Arra a kérdésre, hogy miért nem hoztak határozatot, mely távozásra szólítaná fel a volt miniszterelnököt és a körét, a pártelnök így felelt: "Mert nem jelentek meg, nem beszélünk arról, aki nincs ott. Ők olyan helyzetet akarnak teremteni, hogy a legnagyobb többlettel szállhassanak ki a szocialista pártból.  Rendes frakcióülést tartottuk, kértem a tagokat, hogy ne a média előtt foglakozzanak a vitákkal, mert ez árt a pártnak. Mert aki a szocialista pártot a nyilvánosság előtt szidja, Orbán Viktor forgatókönyvét követi" - jelentett ki Mesterházy Attila.

A felvetésre, miszerint nem azokat kellett volna megkérni, akik ott voltak, hanem azokat, akik nem vettek részt az ülésen, a pártelnök azt válaszolta: "Mindenkinek elmondtam: aki Orbán Viktor forgatókönyve szerint jár el, az nem lehet Orbán Viktor ellenzéke". Az MSZP elnöke szerint Orbán Viktornak nagyon jól jön, hogy a szocialista párt nem arról beszél: mi van a kormányban.

Válaszok


Vendég

#3047 Re: Re: Re: Re:

2011-09-26 00:18:24

#3041: - Re: Re: Re:

Mesterházi mellébeszél, vagy Puch és társai szócsöve a juttatásokért.   Nincs egy súlycsoportban Gyurcsánnyal, ezt ő is tudhatja. Egyébként  nem csinálnak semmi érdemlegeset már régen. Pártpénztárnokok meg megegyeztek már régen.

Remélem Gyurcsány Ferenc mielőbb otthagyja őket, én már nagyon várom, mert mégegyszer nem fogok az MSZP-re szavazni.